Linje 1: Linje 1:
 
Ord med flere betydninger:
 
Ord med flere betydninger:
   
'''[[Biologi]]:''' '''Fedt''' er årsag til mange [[mennesker]]s frustrationer. Det er simpelthen også trist, hvis man kommer til at aflive sin vægt, fordi man stiller op på den, men sådan går det altså, hvis man trøstespiser på grund af [[terrorkrig]]ene.
+
'''[[Biologi]]:''' '''Fedt''' er årsag til mange [[mennesker]]s frustrationer. Det er simpelthen også trist, hvis man kommer til at aflive sin [[vægt]], fordi man stiller op på den, men sådan går det altså, hvis man trøstespiser på grund af [[terrorkrig]]ene.
   
'''[[Slangord]]: '''Dette slangord blev opfundet engang i det forrige årtusinde, det skete lige før jul i 1974, da Gasolin indspillede deres specielle udgave af Dejlig er [[Jorden]]. Da de hørte optagelsen af sangen udbrød Wili Jønson højt "FEDT", jeg spillede ikke forkert på bassen, og sådan blev det altså slangord født. Som slangord betyder '''fedt''', at det er gode nyheder, der høres.
+
'''[[Slangord]]: '''Dette slangord blev opfundet engang i det forrige [[årtusinde]], det skete lige før jul i 1974, da Gasolin indspillede deres specielle udgave af Dejlig er [[Jorden]]. Da de hørte optagelsen af sangen udbrød [[Wili Jønson]] højt "FEDT", jeg spillede ikke forkert på bassen, og sådan blev det altså slangord født. Som slangord betyder '''fedt''', at det er gode nyheder, der høres.
   
'''[[Mad]]:''' Man spiser også fedt, selvom man godt kan blive fed af det. Flæskesvær består for eksempel af lige dele [[hud]] og fedt, på flæskesværen er det det bløde, der er [[fedt]], og det hårde, der er svær. Det salte er salt.
+
'''[[Mad]]:''' Man spiser også fedt, selvom man godt kan blive fed af det. [[Flæskesvær]] består for eksempel af lige dele [[hud]] og fedt, på flæskesværen er det det bløde, der er [[fedt]], og det hårde, der er svær. Det salte er salt.
 
[[kategori:biologi]]
 
[[kategori:biologi]]
 
[[kategori:slangord]]
 
[[kategori:slangord]]

Nuværende version fra 8. mar 2011, 13:53

Ord med flere betydninger:

Biologi: Fedt er årsag til mange menneskers frustrationer. Det er simpelthen også trist, hvis man kommer til at aflive sin vægt, fordi man stiller op på den, men sådan går det altså, hvis man trøstespiser på grund af terrorkrigene.

Slangord: Dette slangord blev opfundet engang i det forrige årtusinde, det skete lige før jul i 1974, da Gasolin indspillede deres specielle udgave af Dejlig er Jorden. Da de hørte optagelsen af sangen udbrød Wili Jønson højt "FEDT", jeg spillede ikke forkert på bassen, og sådan blev det altså slangord født. Som slangord betyder fedt, at det er gode nyheder, der høres.

Mad: Man spiser også fedt, selvom man godt kan blive fed af det. Flæskesvær består for eksempel af lige dele hud og fedt, på flæskesværen er det det bløde, der er fedt, og det hårde, der er svær. Det salte er salt.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.