Spademanns Leksikon

"Hellere rig og rask end syg og fattig"

~ Liberal Alliance om social ansvarlighed


"Fuck - ad! En fattig!?"

~ Nick Hækkerup om din far


Fattigdom er en ting, der udvikles helt automatisk, når man besidder 14-15 mentale handicap[1] eller hvis man simpelthen bare ikke ejer noget udover sin stolthed[2].

Former for fattigdom[]

Fattigdom knyttes særligt til små lande udenfor Europa[3] og i særdeleshed de "lande", som ikke var kvikke nok til at anlægge et kongehus til at tiltrække lidt omtale[4] og turister.[5] Der findes imidlertid flere forskellige typer fattigdom:

Økonomisk Fattigdom
Dvs. de som ikke har råd til at sætte en gummidreng på sjoveren, når man ordner konen, naboens datter eller sin bedste ven[6]. Denne gruppe kan ikke engang give lidt mad i bytte for de underlige knopper man kan få ved sex.
Relativ Fattigdom
Fuldstændig det samme som "Økonomisk Fattigdom". Eneste forskel er blot, at Joachim B. Olsen[7] ikke anerkender denne kategori, fordi den findes i Danmark.
Åndelig Fattigdom
Den dig og din lusede familie besidder i så rigt mål. Fx tror folk som jer, at reality-shows er begavet underholdning,[8] at Linse Kesslers selvbiografi er stor litteratur, og at graffiti er kunst[9]

Ekstra Info[]

  1. Fx Transseksualitet, der koster kassen
  2. Og din er endda til fals for pebernødder
  3. Navnlig dem med fjollede navne, der indeholder præfikserne "Folkets" eller "Den Demokratiske", samt dem der ender "stan"
  4. Der ikke lige vedrører folkemord
  5. Bekvemmelighedsflygtninge med masser af penge
  6. Uanset køn
  7. En kendt spirrevip med sorte kugler
  8. Fx fede mennesker der flæber på tv
  9. Den diametrale modsætning til Åndelig Fattigdom udgøres af "Det Skønhedssøgende Åndsaristokrati"