FANDOM


FamousG

Nogle få fasaner er så kendte, at de bliver smurt ind i ægte stewardesse-læbestift[1].

Fasanen er et markdyr som lever ude på de danske marker. Ellers ville den ikke være et markdyr.

Nogle fasaner lever i skovene, men heldigvis ikke så længe, der kommer altid en eller anden sadist og skyder dem. For sportens skyld. Dem kalder vi for skovdyr. Ikke jægerne altså, dem kalder vi for udyr.

Dyret har en hjerne på størrelse med Justin Biebers overskæg og er dermed ikke ansvarlig for sine handlinger i juridisk forstand. Fasaner bliver ofte betegnet som selvmordskandidater, da de begår selvmord (HVER) gang de løber over en vej[2]. Logikken synes at være, at det er sikrere at løbe ud foran en bil end efter den. Der kunne jo være noget bagved, man havde overset.

Kendte fasanerredigér

  • Få - om nogen - fasaner har i den grad gjort sig bemærket som Morten Fasan, der i 1922 reddede Kronebanken fra at gå konkurs.
  • Fasanvej er opkaldt efter Jytte Fasan, der egenhændigt reddede 11 mågeunger fra en affaldscontainer, lige inden skraldemændene kom.
  • Famous Grouse - den berømte fasan - blev kendt og berygtet for sit løsagtige forhold til stewardesser og sin afslappede måde at krydse Amagergade på.
  • Akhmed Fasani er så vidt vides det eneste fjerkræ, der har læst til imam på terroristhøjskolen i Brønshøj. Han tog eksamen med et gennemsnit på 02, hvilket var ny rekord på det tidspunkt.
  • Fasanvejens Grill indehaves af Pietro Phasana fra Verona. Her lægges særlig vægt på krydderier og frasortering af hagl, inden fasanen maden serveres.

Næ, hvad har vi her? Pirke, pirkeredigér

  1. Dette billede er en rekonstruktion, men tager dog afsæt i virkelige hændelser.
  2. Fasanen er således det eneste dyr, der gør selvmord 40 gange om dagen.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.