FANDOM


Denmark

Prøv lige at finde Farum på dette kort

Brixtofte

PBX er ikke en laks

"Hundetræningsbane findes ligeledes i kommunen."

~ Wikipedia om Farum

Ps. farum sutter kraæet.Farum er en fantasiby opfostret i hjernen hos den meget kreative levemand og fyldebøtte, Peter Brixtofte. Igennem næsten 20 år formåede Peter Brixtofte at bilde godt 5 millioner mennesker ind, at han var valgt til borgmester i en kommune, der hed Farum. Men man glemte desværre lige at tjekke, om der også er en by og en kommune, der hedder Farum. Det var der ikke - Farum fandtes kun i Peter Brixtoftes fantasi. Men inden man nåede at finde ud af det, havde Peter Brixtofte på uskyldige skatteyderes regning fået bygget en multihal, hvor man både kunne spille ishockey, håndbold, fodbold, curling og polo og stå på vandski. Samtidigt! Derudover havde Peter Brixtofte også været så forudseende, at han havde fyldt hele kælderen op med rødvin, således at han ikke døde af tørst og mangel på vindruevitaminer undervejs fra vandskibanen til polobanen.

Grisefesten redigér

Da det hele blev opdaget var Peter Brixtofte i mellemtiden taget til Mallorca sammen med sin nabo fra Greve Strand, den tidligere oberst i Frelsens Hær, Grethe Iversen. Samt selvfølgelig hele Frelsens Hær, i praksis alle over 62 år, der har en beigefarvet cardigan. Da Peter Brixtofte med flere vendte hjem efter 2 års konstant grisefest, blev han sendt til Anholt, hvor han nu sidder og formentlig er ved at finde på en ny by at være borgmester for. Enten det eller også er han ved at bygge en multihal af havvand og ispinde. Uanset hvad så vil arrangementet koste minimum 15.000 kroner pr. dag.

Loch Furesø redigér

Farum er i mellemtiden blevet til et fantasidyr, som forældrene på Københavns nordvestegn fortæller ligger på bunden af Furesø. Og der bliver det liggende stille og roligt. Kun en gang om året, faktisk altid sammenfaldende med afdrag på multihallen, kommer det op til overfladen og spiser et par børn. Men de mellemfornøjede borgere omkring Furesø fortæller, at hvis de da bare kan nøjes med at ofre et par børn, så er de tilfredse. Som de siger: hellere to børn i Furesø end en laks i multihallen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.