FANDOM


Sorg
Denne artikel rummer begrænsede redigeringsmuligheder pga. sorg
Der må ikke i denne artikel forefindes slibrige detaljer om personens fortid slet ikke da han/hun var nødt til at ernære sig som pornomodel indtil han/hun blev opdaget.
Heller ikke noget om vedkommendes pilleforbrug, støtte til lyssky sekter, fysiske fortrin, skattegæld, pinlige episoder i talkshows etc. etc.
Farrahfawcett

Denne skønne kvinde havde charme og de rigtige initialer

Farrah Fawcett (2. februar, 194725. juni, 2009) er en af de største 70'er ikoner i kategorien blond og hot (Bo Derek og Kim Basinger er fra 80'erne).

Den lange slanke solbrune krop, det blændende smil og det blonde permanentet hår var hendes kendetegn.

Det har længe været vidst at Farrah ikke havde så lang tilbage at leve i da kræften nægtede at forlade hendes krop og det eneste hun ønskede var at dø i stilhed. Dette ønske blev i høj grad efterkommet da en anden lidt mere kendt celebrity heller klarede natten den dag.

Hvor går Charlies engle hen når de dør? redigér

Den kendsgerning at Farrah Fawcett var en af de oprindelige "Charlies Angels" har givet de fleste vished for at hun i dag har vinger på ryggen, da hun så sandt for dyden har gjort sig fortjent til det.

Er man hot som 62-årig? redigér

Tjaah, Farrah poserede som 50-årig i Playboy NØGEN for første gange men..... Dette nægter vi at svare på, for nu tror jeg nok at selv jeg..........
neeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Farrah, hvooooooorfooooooor? Du havde jo stadig laaaaaangt hår. Giv mig et tegn for pokker. Sig at du også elskede mig når jeg så dig komme løbende i strandkanten med dit dejlige hår rullet op på store spoler.[1]Og din berømte kålsuppe som du lod sælge i konservesform og med indlagte kort over dit indre og 10001010 10001010 10101001 11111110 Error 404 Error 404 Error 404 Error 404 aiming so hard that he couldn't resist her nipples did he fire five or six shots well do U punk</pink>

(Denne sorgsekvens er fork. af red.)

Tænd et lys for Farrah redigér

Hvis du ønsker at vise deltagelse overfor Farrah kan du gå ind på Mindet.dk og tænde et lys for Farrah.


Det uundgåelige eftermæle redigér

  1. Forkert film, tudefjæs
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.