FANDOM


"AARGH!! HJÆÆÆLP!! Få mig ud herfraaaaa!!!! AAAAAAARRGGHH...!!!!!"

~ anonym deltager om sin situation i en af torturkamrerne på Fortet


"Sit Ruffo! Sit!!"

~ B.S. Christiansen om til en af sine tigre


Fangerne På Fortet var et statsstøttet forskningsprojekt, der i 90’erne blev sendt på TV3, som en forgænger til Paradise Hotel. Det havde til formål at kaste lys over det store spørgsmål om hvilken kemisk reaktion der opstår, når man placerer en gruppe afdankede danske celebrities (f.eks. Lotte Heise, Anette Heick og Anders Birchow) på en borg (kaldet 'Ford Boyard'), der ligger midt ude i havet, og tilsætter en flok dværge samt en fordrukken og nævenyttig vismand, hvorefter man udsætter dem for alskens former for tortur.

I mellemtiden dukker Thomas Mygind op i ny og næ, og håner dem med sit smørrede smil, samt en kryptisk sætning eller en lummer vittighed. Programmet slutter først når holdet har fundet en samling gamle nøgler, hvorefter samtlige deltagere bliver lukket ind i en baggård fyldt med tigere, hvor de skal forsøge at overleve i 20 minutter, eller indtil Thomas Mygind har moret sig nok. De få der overlever får et gyldent håndtryk (dvs. en håndfuld chokolade-mønter i guldfarvet stanniol), og bliver sendt hjem i en gummibåd, mens de slikker sine sår.

Afslutningen...... eller? redigér

Hele projektet med Fangerne På Fortet blev dog afblæst, da Menneskerettighedsdomstolen fik øjnene op for hvilke rædsler der udspillede sig på fortet. Det blev bl.a. afsløret at deltagerne på forhånd ikke blev orienteret om hvad der ventede dem, men istedet fik lovning på en kick-start af deres karriere og at det eneste de skulle på fortet var at sidde til bords med Sultanen af Brunei og hygge sig ved et nydeligt kaffebord.

Thomas Mygind blev herefter anholdt og sigtet som værende medskyldig i en lang række anklagepunkter, men nåede (desværre) at flygte til en ø lidt ud for Indonesien, hvor han senere blev fulgt af et tv-hold og en samling sørgelige skæbner, der sammen startede Robinson Ekspeditionen.

Efter projektets afslutning blev fortet solgt til selveste B.S. Christiansen, der siden har brugt tiden på at skræmme livet af dværgene og brugt tigergården som kombineret tv-stue og soveværelse. Det forlyder at TV3 i smug har lokket B.S. til at låne fortet ud til dem, så de kan fortsætte med sine forbrydelser i løbet af 2009, indtil nogen sætter en stopper for det.


Links redigér

  • Traileren til de kommende afsnit af Fangerne På Fortet (bør ikke ses i selskab med bangebukse!)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.