FANDOM


FamilieJournalen1

I starten var der lidt uenighed om den redaktionelle linie. En kvindelig koger på den første forside...hjæælp

Familiejournalen2

Her har vi fået tjek på linien. Kongeskibet Danmark, meget lidt vindblæst frisure, scooter og selvfølgelig røde stiletter

Velanset dansk tidsskrift - af største betydning for landets udvikling.

Bladet opstod i kølvandet af Adolf Hitlers besøg i Aller i dagen omkring Dr. Ötcker's opfindelse af pulverkagerne og pulverbudingen.

Familie Journalen er ligeledes kendt for sine fantastiske erotiske noveller, alle med indhold af diverse sexredskaber, så som dejskraber, strikkepinde, hækleopskrifter og slankemadsbøger.

En typisk familiejornallæser kendes på:

  • Er mormor
  • Helst af hunkøn
  • Ryger muligvis cerut
  • Synes at det der Nørrebro skulle lukkes for alvor

Familie Journalen blev for alvor kendt, da Politiets stormstyrker fandt adskellige eksemplarer af tidsskriftet i Ungdomshuset - i forbindelse med rydningen af dette i 2007. Bladet er under kraftig observationer af PET - grundet dets tilhørsforhold til det autonome miljø.


Uddrag fra Dr. Münsters klumme gennem årene redigér

Munster stor

SPØRG LÆGEN

Kære Dr. Münster. Jeg lider ufattelig meget af skedesvamp. Er der noget jeg kan gøre.
Det er meget normalt at man undertiden glemmer sine husholdningssvampe de løjerligste steder. Hvis jeg var Dem, ville jeg ganske simpelt bare tage den ud og lægge den et synligt sted på bordet eller i håndtasken.


Kære Dr. Münster. Jeg er nu blevet firsindstyve år gammel og stadig har jeg en umådelig trang til at pille bussemænd. Er der noget jeg kan gøre for at stoppe det.
Det er meget normalt at man har lyst til næsepilning i en moden alder. Jeg mener personligt at det er et problem som løser sig inden for kort tid.


Kære Dr. Münster. Jeg er en ganske almindelig ung kvinde som ikke kan komme min besættelse af mænd i hvide kitler til livs. Findes der nogen kur eller medicin der dur, for min krop er kun et spinkelt panser.
Det er ganske normalt at man er besat af mænd i hvide kitler. Desværre er det en lidelse man er nødt til sætte hurtigt ind over for. Ret henvendelse til min praksis og bestil en tid der.


Kære Dr. Münster. Jeg er en mand i sin bedste alder. Jeg har familie og er veletableret. Alligvel er det svært for mig at lægge min hang til at læse Familie Journalen på hylden. Min omgivelser synes at jeg er underlig når jeg sidder og følger deres strikkeopskrifter og løser krydogtværs. Hvad kan jeg gøre?
Det er meget normalt at have lyst til at lægge Familie Journalen på hylden. Men i Deres tilfælde vil jeg prøve at gøre omgivelserne det forståeligt at der også er plads til den slags i deres tilværelse, specielt fordi der ikke er strikkeopskrifter i EUROMAN. Derudover ville jeg anbefale profylaktiske indsmøringer med vaseline i følsomme regioner.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.