FANDOM


"Uhyggeligt tæt på sanheden"

~ Kina om Fallout


"Det bedste er da at vi mere eller mindre redder dagen"

~ Vault-Tec om Fallout


Fallout er et spil der handler om en kæmpe atomkrig der kommer ud i 2077. Hovedparten i denne meningsløse krig er USA og Kina


1950-2051 redigér

I årene efter anden verdenskrig, vælger USA at blive bedre venner med Sovietunionen/ignorere dem, og dermed fohindre de to parter, at blive sure på hinanden. Problemet er bare at kineserne derefter føler sig lidt udenfor. Det samme gør europæerne, og for at få lidt opmærksomhed starter de en krig mod mellemøsten. De fik dog nok ikke den opmærksomhed de havde forventet, og efter at have bombet hinanden syndere sammen (Mellemøsten havde udbombet sig selv i forvejen), kommer der fred mellem Europa og mellemøsten.


2051-2067 redigér

I Kina begynder olieforsyningerne lige så stille at slippe op, og uden olie dur landet ikke. De starter med at give amerikanerne skylden, og så invadere de ellers Alaska. Amerikanerne er stort set ligeglade, de sætter en front op og begynder at invadere Canada (De stod nok i vejen)

2067-2077 redigér

I takt med at kineserne bliver trængt tilbage, ser de kun en eneste udvej: at trække alle andre med ned i faldet. Det løser de jo med en global atomkrig.

Vault-Tec redigér

Vault101

Vault 101's ståldør. Amerikansk kvalitet fejler aldrig!

I 2050'erne vælger et amatør jonglerfirma ved navn Vault-tec at samarbejde med den amerikanske regering om at få lavet nogle sikkerhedsrum til den amerikanske befolkning. De havde bare ikke råd til at lave nok sikkerhedsrum, så de valgte i stedet bare at lave 120 "vaults". Hvorimod det kun var 4 af dem der skulle virke normalt. Resten af de 116 vaults blev nemlig brugt til forskellige eksperimenter. Som for eksempel Vault 106, hvor det var planlagt at man 10 dage efter at den var forseglet, sendte man en Kokain ud i ventilationsystemet, som gjorde at folk så hallucinationer (en form for practical joke, bare i et større omfang) Eller vault 69 hvor der var 999 kvinder, og en mand (ikke at det var noget skidt).

"Ups..!"

~ Vault-Tec om deres eksperimenter


Efter krigen redigér

  • Efter krigen var alle overlevende dømt til evig tid at rende rundt og slå hinanden ihjel, eller dræbe uskuldige muterede dyr for eksempel radioaktive lamaer kaldet dødskloerer
  • Månen er blevet et feriested for zombier kaldet glohul
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.