FANDOM


Et faktum er et udsagn, som nogle mener er sandt. De fleste faktummer bliver typisk fabrikeret af politikere med henblik på at vinde stemmer. For at noget skal kunne kaldes et faktum, skal det som minimum være forklaret offentligt 3 gange, helst af en person, der selv synes, han/hun er klog. Sandhedsværdien er ligefrem proportional med mængden af gange påstanden bliver gentaget. Lad os tage 2 eksempler:

  • "Ja, ja, ja, ja - til jeg skriger!" = Barnligt
  • "Ja, ja, ja - gange tusind!!!" = Faktum!

Meget enkelt!

"Alting i universet er energier. Det er faktum!"

~ Nummerolog om at forklare hvorfor hun er klogere end dig!


Historieredigér

Kort efter at Homo Erectus begyndte at interessere sig for moderne litteratur, lagde han køllen i depot [1], og så startede debatten med Kællingen hans elskede kone ellers. Nu kunne han ikke længere flække skallen på hende med en kølle, men var tvunget ud i at bruge "forståelse", "rationaler" og ikke mindst: "Fakta".
I debatter med det modsatte køn er rationelle argumenter ikke nok, og her måtte Fakta bringes i spil som en hidtil uset, stærk trumf [2].

Desværre udviklede modparten en allergisk reaktion på anvendelse af ting, der tangerede Faktum. Reaktionen ramte typisk et snævert område i det indre øre, der midlertidig umuliggjorde det for modparten at høre noget overhovedet. Derfor kan Faktum kun og alene anvendes ved multipolicebel brug. Det er ikke det du siger, det er antallet af gange du gør det, der er afgørende.

Anvendelseredigér

Faktum anvendes i den offentlige debat. Faktum skamrides i udsendelser med Clement Kjersgaard. Er noget gentaget mindre end end 2 gange, så er det diskutabelt. Som følge deraf kan man opleve folkevalgte stå og skrige hinanden ind i ansigtet. Den første som stopper lyver! Den som bliver ved, besidder Faktum! Basta!

Faktum bruges af Chuck Norris, men han behøver kun at overveje at tænke det - én gang!

Paradokserredigér

Visse personer tror på, at jorden har eksisteret i mindre end 4.000 år. Men på Spademanns ved vi med sikkerhed, at det var vore stolte forfædre for 30.000 år siden, der udviklede teknikken til anvendelse af fakta. Ingen trækølle til at tæve konen = han fik aldrig ret og mistede retten til at møblere sit luksuriøse hjem med et par velspillende højttalere [3].
Når nogen har gentaget adskillige tusind gange, at jorden er under 4.000 år gammel, og Spademanns kun i én artikel [4] har bevist modsat, så er det beviset på et paradoks: Spademanns har altid ret! Faktum eller ej.


"Tak Spademann! For at jeg måtte opfinde Fakta!"

~ Gud om da Spademanns skænkede verden "Faktum"


Undersættelserredigér

  1. Hos Suhrgard til 3000,-/m² pr. måned. (Han har ikke afregnet endnu)
  2. Der gik herfra ca. 15.000 år, inden "trumfen" blev anerkendt ved VM i datidens indendørs Whist. Men nok om det!
  3. Uanset størrelse!
  4. Den du læser nu, Puta.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.