FANDOM


"Giv en skærv."

~ En Facer om Dig

"Jeg vasker mine hænder"

~ Facernes slogan

"ER DET EN BURBERRY-TASKE?!? VED DU HVOR MANGE BØRN I MALAWI DER KUNNE HAVE FÅET MAD FOR DET??"

~ En facer i mildt humør

En Facer meget bredt begreb for en person, der lever af at give andre dårlig samvittighed. De må dog ikke forveksles med bumser, sigøjnere, Danmarks Radio og andet godtfolk. Facere udstråler en aura af irriterende renhed og godhed der frastøder andre befolkningsgrupper.

Facer

Her er en facer! Støt dyrene, eller vi plager dig til døde! Helt bogstaveligt!

Adfærd redigér

Facere findes oftest på større gågader, torve og pladser og kan kendes på deres matchende uniformer i skrigende farver og allestedsnærværende clip-boards og mapper. Her vil de oftest befinde sig i små klynger der hurtigt kan opløses hvis en tilfældig forbipasserende går, cykler eller løber forbi.

En teori går på, at Facere, så snart der ikke længere er forbipasserende at genere, vil gå i en dvale-lignende tilstand. Denne tilstand vil dog straks blive brudt når facerens fintfølende sanser registrerer at et nyt offer nærmer sig. Ingen har dog nogensinde bekræftet denne teori, da ethvert forsøg på at observere denne adfærd har resulteret i at overvågnings-kameraer opsat til lejligheden er blevet omdannet til grønne vindmøller der skal redde isbjørnene på Arktis. Ydermere er de mere vovemodige antropologers pengepung blevet ribbet og dennes samvittighed for evigt brændemærket af de utrættelige faceres salgstale

Facere er til fordi folk synes at deres penge er for dyrebare til at give til folk, der egentlig har brug for dem.

Faceren er et gruppe- men også konkurrencevæsen; hovering og heraki er derfor to meget vigtige værdier i facer-verdenen. I fællesskabet udvikles metoder hvorpå man lettest kan fremstå ren og hellig, på en sådan måde at folk med samvittighed, men uden penge kan lære det! Møder man en facer skal man se ligeud og trække over i den modsatte side af vejen. Lykkes dette ikke efter hensigten, kan man forvente at få en smørre fra de varme lande, som man på ingen måde kan tage afstand fra uden af fremstå indsnævret, umenneskelig og grisk.

Måder hvorpå man undgår facer redigér

Der er kun to måder at undslippe faceren i denne fremskredne fase:

  1. Køb dig fri!: Giv fanden i dine lommesmerter og giv Faceren hvad Faceren forlanger. Hermed stavnsbinder du dig til ham/hende for evigt.
  2. Sig nej: Gør du dette udsætter du dig selv for hån og giver derved din sjæl direkte til Satan! Lær at en facer aldrig slipper sit bytte.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.