FANDOM


Teletubies

En mand kørte galt og flækkede hovedet i to dele. Dermed havde fire Teletubies fri adgang til den virkelige verden, hvor de spredte deres sindssyge og mumlende gladhed

Bouncywikilogo
For dem uden humor, har de engelsktalende "eksperter" hos Wikipedia en dum og kedelig artikel om Fabeldyr.

Fabeldyr er en betegnelse for de dyr, som nu forefindes i verden, men som ikke reelt synes at eksistere. Dette gør på ingen måde fabeldyr mindre værd end andre dyr (inklusive truende dyrearter), da fabeldyr lige så lidt som fibromyalgiramte kvinder og kunstneriske kontanthjælpsmodtagere er i stand til at bekæmpe en vilkårlig skæbnes slyngekast og pileskud. Er man et fabeldyr, må man bare affinde sig med tingenes tilstand.
Det eneste sted fabeldyr kan leve er inde i dit hoved. Der lever de hovedsageligt af at samle ernæring fra døde hjerneceller, urtete og Ben & Jerry's lækre delikatesser, der rumsterer i din fantasi. Man ser ofte fabeldyr i forbindelse med sovesyge. Når man sover, sker det nemlig, at man bevæger sig ind i en tilstand, hvor man selv er et fabeldyr, der snakker og leger med andre fabeldyr. Indianerne er nok de allerfarligste fabeldyr, da de har opfundet ritualet "Regndansen", der kan sende dig i en længevarende sovesyge, også kaldt koma-syndromet. Så når en af dine nære er i koma skal du bare opsøge en høvding med et fingerpeg af galskab og losse ham i klunkeværket af ren hævngærrighed.

I dit hoved danner fabeldyrene en slags hierarki. I toppen finder man kejseren, Alfons Åberg, der er en kæmpe med kun ét øje. Nogle påstår, at legenden Ole Lykøje slagtede Alfons Åberg med en stenslynge, men det er ikke sandt, for han holder stadig tronen. Næst i hierarkiet finder vi næbdyrene, der med deres prægtige hjernekapacitet og gode lederevne styrer alting, dog med hjælp fra Alfons Åberg. Og sidst, men ikke mindst, har vi resten af befolkningen, der alle er på lige fod. Dog er den største del af befolkningen Teletubies, der samlet udgør en befolkningsmasse på 300.000 indbyggere pr. kvadratmeter. Dette hierarki findes i dit fantastiske hoved sammen med alle andres inkl. din mor.

Der findes mange arter af fabeldyr. Alle er lige interessante væsner. Mange påstår de har set et fabeldyr, men de er ofte det man på pænere dansk kalder "mentalt ustabile", bedre kendt som tosser og sindssyge, eller næbdyr (der også er et fabeldyr). Der var f.eks. dengang hvor mazarintærteproducent og slagter Simon Spies fangede det fabelagtige fabeldyr, Loch Ness, i Ukraine og blev kåret som bevismateriale for fabeldyrs eksistens. Senere fandt man ud af, at han selv var et fabeldyr og det kun var noget vi forestillede os med et tvist af citron. Der er også dengang hvor man mente at have set den afskyelige snemandHimmelbjerget, men det var bare Amin Jensen som sædvanligt.


Historiske begivenheder redigér

I stenalderen, d. 3. august år 185 f.kr. blev fabeldyrene dinosaurer og flammer opdaget. Dinosaurene blev dog hurtigt bevist som virkelige fantasi kreaturer og derfor ikke et fabeldyr af forskerne fra CERN, der for øvrigt er særligt kendte for deres bagerier i Rusland. Man arbejdede forresten også sammen med vikingetiden i stenalderen om CERN's efterforskning af flammerne, som stadig ikke er bevist virkelige.

I år 837 kom ninjaerne fra Færøerne til. Man kunne aldrig se dem pga. de sneg sig igennem natten på deres missioner og derfor tvivlede man stærkt på deres eksistens. Ninjaernes særlige kendemærke er deres orange outfit og samuraisværd, som de brugte flittigt til at riste skumfiduser i de afrikanske regnskove. I dag er stort set alle ninjaerne kendt for deres brilliante entertainingsevner i Las Vegas storby.

Fabeldyret Simon Spies opdagede i 1539 Loch Ness-uhyret, der havde rumsteret i det sorte hav. Det sorte hav havde fået navnet efter en klodset sejler spildte alt hans kaffe i havet, der gjorde havet knaldsort. Loch Ness-uhyret viste sig at være en druknet elefant, der efter sigende havde udviklet finner for at overleve under vandet - Uden held. Simon Spies viste sig, at være en illusion skabt af Edward Norton.

Liste over fabeldyr: redigér

  • Næbdyr (lederen af dit fantastiske hoved)
  • Regn (vand eksistere - regn gør ikke)

Mange ville nok undrer sig over hvorfor påskeharen ikke er med. Men sladderbladene har bevist igennem flere fotografier, at han findes i virkeligheden, og at han er igang med at ruge æg til næste påske.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.