FANDOMFCN FC Nordsjælland
Fcn2003
Fulde navn Football Club FC Northsjælland
Grundlagt 2003
Stadion Brixtofte Park Farum Park
Kapacitet 10.000
Formand AK Jepsen
Cheftræner 6 forskellige
Liga Superligaen
Hjemmeside www.fcn.dk
72145 stor
Roma-scarf-753 icon
Hjemmedragt Hjemmeklud


"Jeg tager på ingen måde ansvar for det her!"

~ Peter Brixtofte

FC Nordsjælland er en klub bestående af tigere der godt kan lide rødvin. Klubben startede som Farum BK, som ikke var ret gode.


Historie redigér

Tigrenes konge hedder Peter Brixtofte. Han byggede et lille tigerbur til hans dyr, det hedder Farum Park. Mange mennesker påstår at Farum rykkede super rødvin produceret på Chateau Caix (Prins Henriks' vinfarm), dette lyder som en utrolig sandsynlig teori, da vinen er så sur og Brixtofte er så rød i hovedet.

Legenderneredigér

En af legenderne i klubbens korte historie er Jacob "Gaxe" Gregersen, han er skaldet. Han er den eneste varetiger der findes i verden. Han er menneske om dagen og tiger om natten. Som den smukkeste i verden.

Fansredigér

FC Nordsjælland har i dag den mindste fanskare i Danmark. De kalder sig for Wild Tigers (da. Vild Tigere) og tæller 4 betalende medlemmer. De er kendte for at have skrevet slagsangen; "Vi drikker rødvin, kommunen betaler, Brixtofte har lovet os ingen kvaler".

Billetterredigér

Billetter kan købes for utroligt attraktive priser. Har du et årskort til Zoologisk Have i København har man gratis adgang. Køber man et sæsonkort til FCN's kampe kan man komme gratis i Zoo. Men har du ingen penge, kan du også komme gratis ind til alle hjemmekampe. Klubben har nemlig indset, at de oplever stor konkurrence fra de mange andre underholdningskoncerner i Nordsjælland, så for ikke at se alt for dårligt, sløjt og øde ud på Viasats live-kampe til den danske befolkning, har man altså givet gratis adgang. Beregninger fra DTU har vist, at det har fået tilskuerantallet til at stige med astronomiske 25.000 %

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.