Spademanns Leksikon
FC Barcelona
Fc barcelona.png
Fulde navn FC Barcelona
Grundlagt 1899
Stadion Camp Nou
Kapacitet 99000
(de restende 646 sæder blev stjålet i
1978 af arrige Manchester United fans).
Formand Sandra Rossel
Cheftræner Tito Vilanova
Liga La Liga (ligaen)
Hjemmeside www.fcbarcelona.com
Fc-barcelona-shirt-2011-12.jpg
Se0167 603 a 1087 general.jpg
Hjemmedragt Hjemmeklud
30px-Cquote1 svg.png Jeg ser frem til at opnå store ting med dette hold 30px-Cquote2 svg.png
Gabriel Milito (med skjult hentydning til udryddelse af fremmede)


FC Barcelona er en hemmelig sekt, der til tider siges at befinde sig i Barcelona, Spanien. Andre hævder dog hårdnakket at have set sekten vandre hvileløst rundt i Nevadas ørkener. For at falde i ét med Nevadas gule ørkensand, siges sekten at bære blå-røde trøjer med et skigende gult Unicef-logo.[1]

Sekten går under dække af at være en fodboldklub, og hævder også i deres slogan, at de er "mere end en klub". Dette er da også rigtigt, da de både har et såkaldt B- og C-hold. Endvidere rummer sekten også en afdeling for basketball, håndbold, rullehockey og specialtræning af elitesoldater til udryddelse af katolikkerne i Rom velgørenhedsarbejdere til gavn for Unicef og de små fattige negerbørn i Afrika. I sandhed et smukt intiativ.

Dens erklærede mål er total udryddelse af samtlige katolikker på jordens overflade, da sekten mener, den har haft Vatikanstaten og Peterskirken længe før alle andre!

I Danmark kan denne sekt bedst sammenlignes med Johnny Hansens Naziparti, da begge går ind for hjernevask og udryddelse af fremmede.

Helt normale spillere[]

 • Victor Valdes - Har ifølge eget udsagt stiftet sekten sammen med Mærsk.
 • Carles Puyol - Ifølge ældgamle mundtlige overleveringer, er han sektens kaptajn. Han forveksler dog af og til sin rolle med en søkaptajns, og man kan altid kende ham på hans lange hår, hvorved han forgæves prøver at ligne Jack Sparrow. Hvis nogen skulle se ham, går han under dække af at være en af Nevadas kendte omvandrende buske.
 • Gabriel Milito - Da der i sektens ældgamle skrifter står skrevet, at den med længst hår skal være kaptajn, forsøger Milito (forgæves) at indhente Puyol i hårlængden, særligt ved brug af de stribede fra Matas.
 • Ronaldinho og Zambrotta - Var engang fremtrædende medlemmer, men er nu sendt til Italien, hvor den ekstremistiske sekt har en afdeling for kasserede medlemmer i AC Milan.
 • Zlatan Ibrahimovic - Var et såkaldt one-night-stand da han spillede for klubben i 2010. Han røg dog også hurtigt videre til underafdelingen i Milano.
 • Mærsk McKinney-Møller - Det er værd at bemærke, at han er en af de eneste, der har været med fra sektens begyndelse i tidernes morgen.
 • Lionel Messi - behøver ikke videre introduktion. Han er ganske enkelt nutidens svar på Maradona, hvis man ser bort fra hans tekniske færdigheder, alder, mangel på stoffer, udseende og fedtprocent.

Historie[]

Sektens historie stammer helt tilbage fra middelalderens fejder mellem katolikker og protestanter. En gruppe bestående af en landevejsrøver, en barfodsindianer to æsler[3], Mærsk McKinney-Møller, Nik & Jay[4] og Victor Valdes [5].

Sekten fandt hurtigt en yderst effektiv metode til at finde ud af, om personer, de mødte på deres vej, var katolikker: Man bandt en sten til deres ben og smed dem i vandet. Og hvis de druknede, var de katolikker, hvis de flød ovenpå var de ikke. På denne måde fik de skaffet mange katolikker af vejen! Senere fandt katolikkerne dog på at bruge selvsamme metode til at teste, om personer var såkaldte kættere.

Barcelona har især inden for de sidste par år imponeret. Dettte skyldes deres nyopfunden superdoping. Dopingen er umulige at spore og fungerer lidt som trylledrikken kendt fra Asterix og Obelix. De er tit blevet konfronteret med folk der mente de brugte doping. Disse folk er nu forsvundet.

Spilleren hævdes desuden at have givet Ronaldo et blowjob under en kamp

Han forsvandt eftersigende ned i hans bukser

Værd at vide om Barcelona[]

BarcelonaMaradona

BarcelonaMaradona

Barcelonas klassiske spilsystem fordrer intens kropskontakt, men har fungeret glimrende også dengang Maradona spillede der.

 • De bruger gerne sort magi, som er imod de internationale FIFA regler.
 • Den sorte magi bruges af en ofte fuld og derudover dopet argentiner kaldt Lionel Messi.
 • Barcelona har flest tilhængere uden for Spanien[6].
 • Barcelona er et meget voldeligt fodboldhold (se vedhæftet film)
 • Barcelona spilleren Puyol, udtales Polle[7]
 • Barcelona er den klub der har anvendt mest snyd i hele fodboldens historie
 • Barcelona betaler hvert år en stor sum penge til UEFA for at hjælpe dem til flere sejre.

Hymne[]

Barcelonas nuværende hymne blev skrevet i 1974 i anledning af klubbens 500-års jubilæum. Den afløste en hymne, som Barcelonas medlemmer havde sunget i mere end 500 år, mens de vandrede gennem Nevadas ørkener. Sangen, som i dag er bedre kendt under Nik & Jays titel "Lækker", blev oprindelig skrevet af Leonardo da Vinci til ære for den dengang unge medstifter af Fc Barcelona - Mærsk McKinney-Møller

Det fremgår af sektens ældgamle skrifter, at alle medlemmerne gik og sang med på sangen mens Mærsk førte an iført stramme olierede Latex-bukser og bar overkrop. Sikke da et syn!

Se også[]

Fodnoter[]

 1. Den gestus blev dog skrottet i 2011, da man erstattede Unicef med Qatar Airlines
 2. Og send dem og ham videre til Lyngby Boldklub
 3. i sektens gamle stamtavle har man senere funder ud af, at disse var forfædre til det forhenværende medlem - Ronaldinho
 4. den dag i dag hersker der stadig tvivl, om Nik og Jay i virkeligheden var to individuelle personer, eller om det blot var de to førnævnte æsler, der hed Nik og Jay
 5. ifølge eget udsagn
 6. hovedsageligt fra Mellemøsten som ikke ved bedre
 7. se evt. dokumentaren Polle fra Snave