FANDOM


F.E.A.R - eller First Encounter Assault Recon som spillet nok mest populært bliver kaldt, er et spil som blev lavet for at få folk med dårlige nerver til at lægge sjove videoer ud på YouTube hvori de optager sig selv spillende spillet. Hvis i kender spillet ville i vide at dette er den største form for ydmygelse man kan udstille sig selv for.


Plottet i spillet redigér

Plottet er simpelt, men ikke helt færdigudviklet da nogle af de personer man nogen gange følger, bare forsvinder ud i den blå luft, det er en OMMER.. Helt ærligt.

Men altså det går ud på at man skal fange den her mand ved navn Paxton Fettle, som åbenbart har noget tilfælles med en lille pige i spillet. Hun er vist også rimelig vigtig. Men altså man skal jagte ham her manden som har en hel hær af SS-supersoldater til rådighed som han kan styre vha. en fjernbetjening i form af en playmobilparyk (nej det er ikke rigtigt)

Spilmagerne forsøger undervejs i spillet at freake spillerne ud ved at sætte cutscenes ind hvor man ser nogen FEAR folk blive totalt herre udslettet af den her lille pige som selvfølgelig mega griner under sin handling. Hun kan sådan noget med ild så der kun ligger knogler tilbage fra soldaterne.

Overraskelsesmomentet i spillet bliver ødelagt, ved at pigen griner højlydt inden man ser et glimt af hendes bleghvide ansigt med sort hår (spekulationer om en EMO-udryddelse har floreret) hvorefter meningen er at svage sjæle stopper med at spille spillet og køber 2'eren som ikke er udkommet endnu, i håb om at det handler om noget med enhjørninge og ecstasy-piller.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.