FANDOM


Butiksfacade

Foetex

Føtex er en skrumpet udgave af Bilka, der gerne vil været det hele, og som alligevel ikke rigtig er noget specielt.

thumb|right|Når der er tilbud i Føtex, er der altid gang i en god fest.

Oprindelseredigér

Føtex er opstået som en del af Mærsk McKinney Møllers forretningseventyr, og forsøger at placere sig i segmentet hvor ting er bare en anelse mere snobbede dyrere end de er i Netto, og hvor supermarkederne er noget mindre end Bilka. Der er således tale om butikker som ikke udgør hele byzoner, men som alligevel prøver at indeholde alle varer.

"Føtex" er en sammensætning af "Fødevarer og testikler". Af en eller anden grund sælger de så også stereoanlæg[1], legetøj og bøger. Kommer du i en af de mere velassorterede varianter af Føtex, er der helt sikkert også en mobiltelefonsælger, der vil overfalde dig med et ubrugeligt tilbud.

Beliggenhedredigér

Føtex er sådan lidt over det hele. Er der et indkøbscenter, så er der også en Føtex. Hvis der er et indkøbscenter uden en Føtex, så er det formodentlig fordi at man har bevæget sig langt ud på kanten af det yderste Danmark, og at centret simpelthen ikke har format nok til at kunne rumme en Føtex. Se bare på Smørum-centret.

Udsalgredigér

Som alle andre butikker i segmentet, så har Føtex naturligvis fødselsdag hver eneste uge. Det fejrer de med et rask lille udsalg, hvor man kan blive genforsynet med toiletpapir og dårlige sko. De fejrer normalt denne uges fødselsdag med udgivelsen af en tilbudsavis, hvis tyngde kan tage livet af de fleste postkasser.

Fødnoterredigér

  1. Det er ikke HiFi, som de ellers sikkert selv vil påstå!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.