FANDOM


Fætter+kusine

Neeeej, hvor er det hyggeligt!

En fætter/kusine fest er en festlig lejlighed hvor alle levende organismer i stamtræet SKAL deltage for at opretholde traditionen. Dog har der været visse problemer med de svigermødre der i princippet stadig lever, men godt kan være lidt svære at få liv i.

Regelsætredigér

For at kunne deltage i de prestigefyldte fætter/kusine fester, så er det essentielt at du er medlem af den givende familie. Der har før været tumult og håndgemen mellem familier og folk udefra som har prøvet at snyde sig med til disse fester. Man skal trods alt ikke nødvendigvis være henholdsvis fætter og kusine - bare det samme blod flyder i årene, så er adgangskriterierne opfyldt.

Selskabslege til fætter/kusine festenredigér

40pxKlumme
Forslag til bordsang:
Melodi: Den er fin med kompasset


Påny til et gilde
vi samle jer ville
og snakke om det, der er sket siden sidst.
Blev noén milionærer,
nå - ikke desværre
er der så sket andet, vi ikke har vidst


Trala-la-la-la....
B75cab69d62bbbe9 couple love kiss kissing people eelboy-7a90b986339361150ff5234ea3e950be h

Når procenterne har taget over, er det let at lade sig friste.

Anthonysick 350x250

9 måneder efter en fætter/kusine fest kan der forekomme visse bivirkninger.

30px-Cquote1 svg Natten er ung og pigen er smuk 30px-Cquote2 svg
Musikken til en Fætter/Kusine fest


Selskabslege er altid et hit til enhver fest! Især når folk alligevel er så pisse trætte af at sidde og æde, og spille høflige når der skal samtales med folk man ikke rigtig interesserer sig for. Så springer folk som regel op fra stolen, når der bliver fløjtet til de kropsnære selskabslege. Let's get it started!

Agurkenredigér

Man tager en stor agurk og sætter den godt fast mellem benene på en gæst. Så skal den så gives videre til naboen (så den også kommer til at sidde mellem benene på naboen) - dog uden at bruge hænderne. Den som taber agurken er ude! Sådan forsættes der indtil der kun er en person tilbage.

Ballon på skødetredigér

4 par, hvor hvert par har en stol. Manden skal sidde på stolen, og 3 balloner som skal derefter pustes op (èn af gangen) og sættes på mandens skød. Så skal kvinden sætte sig på ballonen (evt. hoppe) til den springer. Dette gentages indtil alle balloner er sprunget. Det par, som først får sprunget alle balloner, har vundet. (Virker bedst for familier med svaghed for ballonfetishme)

Find din ægtefælde/kæresteredigér

Til legen udvælger man 5 par. Først sender man eksempelvis mændene ud af lokalet, hvor de så får bind for øjnene. Så sætter man pigerne på hver deres stol, hvorefter man lader mændene komme ind i lokalet. Hver mand skal nu finde sin egen ægtefælde/kæreste udelukkende ved at røre de 5 kvinder, der sidder på stolene. Det er især vigtigt at kende sin kones former hjemmefra - medmindre man er rigtig slesk! Da dette udelukkende er en leg for følesansen, så er det ikke tilladt at snakke.

Isterninge kysredigér

En sand klassiker til alle slags selskaber. Især fætter/kusine festen. Man sidder ved bordene og den første i hver række får så proppet en isterning i munden. Isterningen skal så sendes hele vejen ned til bagerste person i rækken, og derefter tilbage, kun ved hjælp af munden og tungen. Det hold der først får isterningen tilbage i munden på person 1, har vundet.

"Kort"-kysselegredigér

Man placerer sig i en rundkreds (gerne spisebordet (helst dreng-pige,dreng-pige osv)). Man placerer et spillekort foran munden (ved at suge på kortet) og giver det så videre til sidemanden ved at han kysser/suge på modsatte side af kortet, og man selv holder op med at suge når det er givet videre. Sådan fortsætter kortet rundt, og det er garanteret hylende morsomt. VIGTIGT: kortet må ikke røres med hænderne!

Kys bamsenredigér

Alle gæster sidder rundt om bordet. Der sendes en bamse rundt. Man fortæller deltagerne at de må kysse bamsen præsis hvor de vil, men at den altså SKAL kysses godnat, af alle deltagere. Den der kender legen kan evt. lægge ud med at kysse bamsen at fantasifuldt sted - høhø. Når bamsen har været rundt, er legen ikke slut. Det var kun første halvleg. Næste gang skal man kysse sin sidemand, præcis samme sted som man kyssede bamsen.

30px-Cquote1 svg Jamen... Er det ikke incest, når du befamler din lille nevø? 30px-Cquote2 svg
Chokeret Ude & Hjemme-journalist
30px-Cquote1 svg Kald deet liiiiig' hva' du vil.. 30px-Cquote2 svg
Plørefuld Lars Lilholt


Se også redigér

30px-Cquote1 svg Sikke’n fest.. 30px-Cquote2 svg
Dig efter din første rigtige Fætter/Kusine fest


Noterredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.