(historie forvanskning)
Linje 98: Linje 98:
 
*'''[[Grønland]]''' Vi burde også eje Grønland da det var os (og islændere) der fant det landet. nogen form af modvilje imod det vil resultere i at vi brænder hele landet ned.
 
*'''[[Grønland]]''' Vi burde også eje Grønland da det var os (og islændere) der fant det landet. nogen form af modvilje imod det vil resultere i at vi brænder hele landet ned.
 
*'''[[EU]]''' Hvorfor har vi brug for EU da vi har MC hár, IRF.fo, Týr og ALS.fo?
 
*'''[[EU]]''' Hvorfor har vi brug for EU da vi har MC hár, IRF.fo, Týr og ALS.fo?
*'''[[Danmark]]''' Et flat ørken territorium mellem julemandens værksted og [[Sahara]]. Svin, aber og danskere (folk der lever i Danmark dvs. 97% af dem der forstår denne tekst) lever generelt i harmoni med hinanden i dette område. Vi refererer oftes til området som "MINI sahara" eller "flatlandið". Ungdommen på Færøerne (dvs. lammene) har udviklet et had til Danmark, da der står på wikipedia, at Færøernes officielle sprog er dansk. Det er noget vrøvl, da man taler fårsk. Hele den mere lækre halvdel af den Færøske befolkning tager til danmark engang om året, for at vinde med deres ynkelige pole dance indslag til et X-Factor Show mens mæneniærne deltager i arkitektur kup, bank, galleri og købmandsforretningsbelånings forretninger som skylles ned med fæydende råddent skærpekødssuppe
+
*'''[[Danmark]]''' Et flat ørken territorium mellem julemandens værksted og [[Sahara]]. Svin, aber og danskere (folk der lever i Danmark dvs. 97% af dem der forstår denne tekst) lever generelt i harmoni med hinanden i dette område. Vi refererer oftes til området som "MINI sahara" eller "flatlandið". Ungdommen på Færøerne (dvs. lammene) har udviklet et had til Danmark, da der står på wikipedia, at Færøernes officielle sprog er dansk. Det er noget vrøvl, da man taler fårsk. Hele den mere lækre halvdel af den Færøske befolkning tager til danmark engang om året, for at vinde med deres ynkelige pole dance indslag til et X-Factor Show mens mæneniærne deltager i arkitektur kup, bank, galleri og købmandsforretningsbelånings forretninger som skylles ned med flydende rådden skærpekødssuppe
 
*'''[[Finland]]''' Er styret af Lordis og Dudesons.
 
*'''[[Finland]]''' Er styret af Lordis og Dudesons.
 
*'''[[Björk]]''' En ondskabsfuld islandke kajser. Alle færinge håber på at Eivør Pállsdóttir vil slagte Björk snart.
 
*'''[[Björk]]''' En ondskabsfuld islandke kajser. Alle færinge håber på at Eivør Pállsdóttir vil slagte Björk snart.

Versionen fra 30. maj 2013, 22:35


Færøerne
FØ2.gif FØ1.gif
(Flag) (Våbenskjold)
Motto: Føroyar Fyri Føroyingar Einans.

einaferð skít, altíð skít!!

Nationalmelodi: Den der sang med hende der Linda fra X-factor
Et kort over Finland. Mod syd ses Det Kaspiske Hav ikke.
Hovedstad Eigjurs Fiskejolle
Største by Der findes ingen byer
Officielle sprog Færøsk. (Færøsk er en intern joke blandt Færinger.)
Dansk er officielt også, men du skal bare vide at
du bliver lynchet med en død dronte hvis du taler det.
Regeringsform
Høvding
Ø-Råd
Kaj Leo Jóhannesen.
Fra Egypten
• Erklæret
• Accepteret
1814
19. september
25. september, men der går stadigvæk
nogle danskere og pjatter om rigsfællesskab.
  Klima Blæst!
Nationalhelt(e) Jack Petersen, Høgni Hoydal, Nólsoyar páll,
Tróndur í gøtu, Magnus Heinason, Birthe Kjær
Valuta 1 Grindehval á 8 får lig med 1 grønlandsk krone.
Religion Satanisme og Asatrú.
 Befolkning  Ca. 120.000.
 Areal  1440 km²
 Befolkningstæthed  0.0001 per km²
 Etniske grupper  Færinge 85%, får 15%
 Største Eksportvarer  fisk og fiskeri produkter og mer' fisk
 Største Importvarer  Maskineri, olie.
 Nationaldyr Dronte
 Nationalsport  Svømning & fårklipning.
 Åbningstider   09-18 , 10-17.30 (de nye ejere har ændret dem)
 Internetadresse  5 internet brugere. Ingen hjemmeside.
 Telefonnummer  15 telefoner. Hvoraf 5 ikke virker i øjeblikket

Færøerne et lille land, der ligger langt ude i havet.
Færøerne er en autonom bananstat hvor de aller mest tapre irere og dværge drog ud. De bedste kædedansere drog ud i det stormende nordhav for at finde noget bedre land end det som de havde været vant til. Til deres store skuffelse fandt de kun nogle øde klipper hvor der ikke levede andet en fugle og får. Færingene kunne ikke komme tilbage da de ikke havde nogle træer til at bygge både af. Derfor gravede de sig ned i jorden og levede af fugleæg og skidtfisk i de næste 1000 år.


Færinge har også et folkefærd der beskytter dem kaldet "danskere", som ivrigt prøver at eksportere noget varer op til dem som de ikke er i stand til at bruge. Eftersom at de har en TV station som sender nogle fine programmer så som nyheder, debat, og andre dokumentarer burde der være forbud imod røvirriterende programmer som X-factor da man ellers kunne se på nogle programmer om fordrukne færøske sømænd ude i verden, eller om Færøske idrætshelte, -såsom deres berømte fodboldmålmand fra 90'erne med sin hjemmestrikket tophue. Eller deres evige VM triumf i fugleplukning og får klipning.


Færøerne er på 3-pladsen i top-10 af verdens fattigste lande. Færøerne er også det land som har den største arbejdsløshed i verden.

Selvom der har været fred på Færøerne i mange år, er der stadigvæk blodige kampe mellem den normale befolkning og en oprørsgruppe bestående af får, der vil have magten tilbage.

Import og eksport

Import partnere: Alle, der tager imod Grindehvaler som betaling. Import varer: Alt (minus Fiskevarer).

Export partnere: Storbritannien, Norge og Danmark. Export varer: Fisk, Skalddyr, Fiskevarer, Grimme Havfruer, Spæk og små sure dværge.

Historie

Fundet af munke i området omkring England. Senere blev det købt af Danmark for 100 tønder øl, som munkene drak hurtigt efter.

Kultur

På Færøerne er der konkurrencer om hvem der kan tale pænest dansk og hvem der kan spise flest røde pølser. Personen som vinder konkurrencen for lov til at hilse på dronningen næste gang hun kommer forbi og bliver nævnt i Dronningens nytårstale og er derefter en folkehelt på Færøerne.

Der afholdes dagligt konkurrencer i kædedans. Især er programmet "Eg Elski Tjóðardansin" populært på den nationale TV-station Kringvarpi, som sender hverdage.

Kædedansen fylder halvdelen af programmet, resten er kongelige udsendelser (der er lovpligtige).

Ellers bruges tid på at spille skak og at besøge Torshavn museum og de mange banker, som alle er i ruiner.

Der er ingen lokale musikudøvere, så der lyttes mest til Björk, som sagtens kan høres fra Island en god sommerdag. Men siden Björk har erklæret krig imod Færøerne og Grønland utallige gange, gider indbyggerne ikke længere at høre på hende.

Politik

Færøernes politik består primært af et Ø-råd, med Kaj Leo Johannesen som høvding. De mødes en gang om ugen, hvor de benytter halvdelen af mødet på at høre Bill Justinussen snakke om sin had til religion. Resten af tiden bruger de på at smide sten efter vinduer.
Alle i Ø-rådet, undtagen Kaj Leo Johannesen er i øjeblikket gået i hi over vinteren, og har derfor fået Kaj Leo som høvding, for han var den eneste der var ude af sin hule under valget. Som den eneste der havde noget at sige, blev han hurtigt valgt til høvding mens de andre var i hi.

30px-Cquote1 svg.png Eg legði til merkis, at har var eingin mjólk eftir, so eg fór mær ein túr í FK. 30px-Cquote2 svg.png


...svarede Kaj Leo Johannesen da en dansk journalist spurgte hvorfor han ikke var i hi endnu.

Den tidligere høvding, Johannes Eidesgaard, ligger stadig i hi, og ved intet om at Kaj Leo har taget over for ham. Han drømmer sikkert sødt om sit comeback.

Syn på Danmark

99,9% af alle færinge hedder Hjalte og de tror ikke på at der er noget der hedder et diskotek. Desuden er de så misundelige på danskerne, at de vælger at immigrere dertil på deres tømmerflåder. Desuden har de endnu ikke fundet ud af at bruge det, vi fleste vil kalde ild. Tværtimod er de bange for den, da de mener at guds værk og hvis de tog imod den ville de blive straffet at satan. De fleste Færinger betragter Danskere og Danmark som Færøernes svar på Aids, da de er umulige at slippe af med, og åbner røven for alt der står bagved.

Færøernes syn på andre

 • Island Vores primitive broderfolk i nordvest. Folk tror stadigvæk på trolde der. Island har bare grusveje, siden de ikke får bloktilskud som på Færøerne. Men siden de er venlige og flinke så sejler skibet Norønna op der i ny og næ med madforsyninger. Efter den økønomiske krise forventer vi at 1/2 af dem kommer til os for at arbejde.
 • Norge Færinge bryder sig tit om at idenficere sig med nordmænd.
 • Sverige Ikea og volvo yay.
 • Faraoer Nogle dovne svin nede i Egypten, som aldri har løftet en finger i deres liv. De har stjålet navnet fra Færøerne (engelsk Faroe Islands) og brugte færøske slaver til at bygge pyramider i egypten.
 • England Vores feminine "high class" naboer i syd, der kan lide at drikke te, snakke om kongelige og spille golf.
 • USA Hvor er det? er det i europa eller amerika?
 • Grønland Vi burde også eje Grønland da det var os (og islændere) der fant det landet. nogen form af modvilje imod det vil resultere i at vi brænder hele landet ned.
 • EU Hvorfor har vi brug for EU da vi har MC hár, IRF.fo, Týr og ALS.fo?
 • Danmark Et flat ørken territorium mellem julemandens værksted og Sahara. Svin, aber og danskere (folk der lever i Danmark dvs. 97% af dem der forstår denne tekst) lever generelt i harmoni med hinanden i dette område. Vi refererer oftes til området som "MINI sahara" eller "flatlandið". Ungdommen på Færøerne (dvs. lammene) har udviklet et had til Danmark, da der står på wikipedia, at Færøernes officielle sprog er dansk. Det er noget vrøvl, da man taler fårsk. Hele den mere lækre halvdel af den Færøske befolkning tager til danmark engang om året, for at vinde med deres ynkelige pole dance indslag til et X-Factor Show mens mæneniærne deltager i arkitektur kup, bank, galleri og købmandsforretningsbelånings forretninger som skylles ned med flydende rådden skærpekødssuppe
 • Finland Er styret af Lordis og Dudesons.
 • Björk En ondskabsfuld islandke kajser. Alle færinge håber på at Eivør Pállsdóttir vil slagte Björk snart.
 • Hvaler Fuck hvaler, slå de svin ihjel, de spiser vores fisk!!
 • Føroya Bjór europas bedste øl i verdenen.
 • Tyskland Vi vælger at tro på Amerikanerne der siger at: Alle tyskere er nazier. Findes ikke en som ikke er nazi. De burde være glade for at Amerika befriede dem, ellers ville de stadvæk snakke tysk i dag!!
 • Færinge Fuck hvor vi hader dem!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.