FANDOMEfddlogo

Dette logo signalerer Styrke, Professionalisme og Kreativisme. Siges det.


"Og det var Daaanmark!"

~ Din far om EM 1992


"Det største spild af EU's midler er Nigel Farage!"

~ Guy Verhofstadt om EFDD's leder


"De har nu ret i mange ting..."

~ Pia Kjærsgaard om EFDD


Europe of Freedom and Direct Democracy (Dansk: Øjropa af Frihed og Direkte Demmokrati) Var (er?) en EU-politisk gruppe/eller parti, der efter et politisk stormvejr opløste sig selv, fordi der ikke var nok af Nationen!'s skribenter der ville stemme på dem, hvorefter gruppen blev genoprettet fire dage senere, da en som Nationen!s skribenter hader kvindetævende polak meldte sig ind. Før balladen, gik de under følgende beskrivelse:

Europe of Freedom and Direct Democracy er ikke "ikke noget", og derfor heller ikke kun en samling obskure partier fra en række lande i EU, som bare er sat i bås fordi de ikke kan finde ud af at organisere sig. EFDD har lært at organisere sig, og de har lært sig populisme. De er derfor ikke en slags EU-version af Nihilistisk Folkeparti (modsat Non-Inscrits), men de har dog visse lighedstræk med Nihilisterne: medens nihilisterne ikke mener noget, hader EFDD indvandrere, EU og folk der kan lide EU. Danmark er ikke repræsenteret i dette parti.[1]

Politikredigér

NI

De her gutter kan heller ikke lide EU. Eller bøger der kan fortælle lidt om romerrigets skikke udi tommelfingre der peger ned.

Fuldstændig på linje med Non-Inscrits, har EFDD ingen politik, udover basal nynazisme og et generelt had til alt hvad der ikke er deres respektive lande. Som en sjov kuriositet, er de dog et parti der støtter hvad som helst som vælgerne støtter dén dag, sålænge det ikke strider imod deres 3 grundprincipper: Ud med EU, ud med indvandrere og ud med dem der kan lide EU og indvandrere.

Værdipolitikredigér

Værdier - dét har de!


Økonomisk Politikredigér

Som oftest er den økonomiske politik standard liberal, men hvis det giver flere stemmer kan den sagtens være temmelig rød, alternativ eller ligefrem virkelighedsfjernt blå. Så længe det giver vælgere (og dertilhørende løn til de folkevalgte) er alt som det skal være.


Plan for EUredigér

Det skal bare smides i en lejr og gasses.[4]


Se ogsåredigér

Noterredigér

  1. Det er fandeme også for galt - jeg skriver til Nationen!
  2. Ting der går igen, refererer til vigtigheden af emnet.
  3. f.eks. er Danskerne modstandere af EU selvom 62% stemte på EU-begejstrede partier ved EU-valget i 2014.
  4. På dét her punkt er de meget enige med Non-Inscrits
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.