Spademanns Leksikon
Spademanns Leksikon
ThumbsUp.gif
Eubaggrund1.jpg

Forhadt af EU

7942 teknokrater er enige om, at denne artikel er en trussel imod Den Fri Bevægelighed og Det Indre Marked. EU-Domstolen påtænker at indføre juridiske sanktioner, og forfatterens videre skæbne vil blive afgjort på et topmøde i slutningen af næste år.


Symbolet på et igangværende Zombie Outbreak.

"Nein, nein, nein, nein!"

~ Morten Messerschmidt om hvorvidt han er føderalist


"Ja, for helvede da!"

~ Guy Verhofstadt om hvorvidt euroskeptikere skal "afvikles".


"Hvorfor skal jeg overhovedet citeres til alt!?"

~ Oscar Wilde om føderalisme


Europæisk Føderalisme er en ekstremt smitsom sygdom, der i disse år smitter tusinder - måske endda millioner.[1] Sygdommen spredes gennem medierne, statsstyret information, skolerne samt seksuel berøring. Disse zombier føderalister bør bekæmpes med alle tilrådehavende stående midler. Her på Spademanns Leksikon foreslår vi et våben bestående af golfkøller fastgjort til armene med gaffatape.

40pxKlumme.png

Kendetegn ved Føderalister:

 • De sluger ukritisk enhver information der hylder EU.
 • De besidder ikke national stolthed.
 • De skider på, at Dannebrog er flot.
 • De går med tøj der ligner noget fra Frankrig, Italien og Rumænien.
 • De kan lide at tale med polakker.
 • De drikker vin af andre mærker end Liebfraumilch - snobber!
 • De siger ord som Unionen, Bruxelles og Parlamentet.
 • De er åbenlyse anti-demokrater, og nægter at anerkende at danskerne ikke ønsker at være med i andet end Fællesmarkedet.
 • De er fra alle lande i Europa, men dem fra Danmark bor i København!

Smittens Historie[]

Angiveligt skulle en vis' Schumann have skrevet en kontrakt i begyndelsen af 1950'erne, der lovede folk at Europa skulle forenes i et Europas Forenede Stater[2], og siden da har usle forrædere som Thorning gjort deres bedste for at udslette Danmark fra verdenskortet og reducere det til en filial af Frankrig, Polen og Østrig... FØJ!

Senere fandt man så på, at give hånd til andre partier, f.eks. Venstre, SF og De Konservative, der alle blev smittet med denne virus, men nu om dage nægter Socialdemokraterne og Vestagers Horeunger, at de to partier er skyld i Danmarks Ulykke! Gennem massiv EU-propaganda, står Danmark og de øvrige førhen stolte lande nu reduceret til en flok småstater der har afgivet al suverænitet til Angela Merkels Tyskland, i bytte for nogle fede pensioner. Det værste er, at føderalisterne bliver ved med at lyve, f.eks. siger de at EU er demokratisk i kraft af valghandlinger og Ministerrådet. De hævder også fejlagtigt, at Euroen ikke er skyld i folks arbejdsløshed.

Mit Råd[]

Skulle du opleve den ulyksalige skæbne at møde en føderalist, er der her nogle gode forslag. Disse dækker naturligvis mulige situationer og fornuftige løsningsmodeller:

Miljø Føderalistens Påstand Føderalistens Tilstand Føderalistens Attitude Din Respons
Odense Banegård "EU har skabt fred i Europa." Vedkommende er afslappet og venlig. Bedrevidende, men dét kan skyldes Københavneri. Påpeg det åbenlyse: at NATO står for at holde fred i Europa.
Til en fest i Aalborg "EU forener et stort folk med fælles rødder." Vedkommende skeler overlegent til en handikappet, homoseksuel neger der også er med til festen. Ser ud til at have vundet om ét minut. Påpeg, at USA har stærke rødder i Europa, men ikke er politisk forenet med f.eks. Frankrig.
På en flot café midt i Paris "EU skaber vækst, velstand, fred og frihed til alle i Unionen" Afslappet, munter og beredvillig. Afslappet og konfliktsky. Påpeg, at dette sandsynligvis også kunne nåes med 100% selvstændige nationer.
Ø/DF's Landsmøde "EU bygger på frihed og demokrati." Nærvøs, tæt på at skide i bukserne. Omgivet af fjender på alle sider. Foregiver at nå målet, som en luder hos en kunde! Her er du på hjemmebane! Du kan sige hvad du vil og få klapsalver. Påpeg at føderalisme er forræderi mod landet og de danske lønmodtagere (virker på begge landsmøder).
Til fest d. 9. Maj hos Europabevægelsen "EU er Europas - og Verdens - skæbne!" Ulideligt sejrssikker - skiderikken nynner Ode an die Freude og bakkes op af 900 blå flag med 12 gange så mange gule stjerner. Billeder af Helle Thorning-Schmidt og Uffe Ellemann-Jensen pryder bagvæggen medens mad fra 57 forskellige lande[3] står i buffeten, og diplomater fra Irland til Moldova snakker om Realpolitik, Spitzenkandidaten, Ever Closer Union og andre EU'ske begreber der gør ondt på en tro dansker. Som Hitler 3 dage efter invasionen af Sovjetunionen - intet kan rokke på sejrens sødme. Her kræves en viljestyrke af stål: du holder ansigtet i passende folder, og placerer et knæ i svinets mave så hårdt at vedkommende går ned. Inden de andre zombier i deres azurblå Rede når at reagere, træder du hårdt på din modstanders hals og glædes ved den knasende og kraftigt gurglende lyd. Stik ild på de forbandede flag og brænd dem alle inde, inden de når at råbe Hjælp, Av, Bruxelles eller hvad sådan nogle nu brøler. Du vil ikke have standset smitten, men du vil fandeme have vist de røvhuller på Borgen, at Danmark ikke finder sig i zombieapokalypser styret fra Belgien!

Se også[]


Noter[]

 1. Utroværdige kilder
 2. Churchill stjal citatet på forhånd.
 3. Evt. kommende medlemmer skal jo gerne føle sig velkomne.