FANDOM


Ethanol

Salget af ethanol er nærmest eksploderet på Grønland de senere år.

Ethanol eller ætanol er et af de essentielle vitaminer menneskekroppen skal bruge, for at kunne fungere. Ætanol er nok bedst kendt som vitamin A, fordi denne blev opdaget først, og samtidig er blandt de fire vigtigste vitaminer; A ætanol (alkohol), B bidesild, C chokolade og D Hundekiks.

I forbindelse med undersøgelsen om liv på andre planeter indgår ethanol på linje med vand som uundværligt for eksistens.

ADI redigér

GrønlandskKlasse

Her ser vi en grønlands skoleklasse som rent statistisk vil have et nært forhold til Ætanol fremover. Det er fordi ADI er noget anderledes på Grønland[1]

MuslimskeKvinder

Her er der nul ADI. Måske er der slet ikke indtagelse af noget overhovedet.

ADI betyder "Acceptabel Daglig Indtagelse" og angiver minimumsgrænser for diverse fødevarer, som fedt, sukker og altså også Ethanol.

Doser af ætanol måles i genstande, én genstand svarer til 12 g ætanol. Den danske sundhedsstyrelse anbefaler at mænd drikker 21, og kvinder 14 genstande om ugen. Symptomer på mangel på ætanol er: Hedeture, rystelser, mormonisme, cølibat og koloenorm kedsomhed.

Ætanol forekommer som vand meget ofte på flaske, men den kan undtagelsesvis findes andre steder som i romkugler, spritbilister og rengøringsmidler.

Mad i Ætanol redigér

Man har vedtaget at tilsætte en række levnedsmidler ætanol, for at sikre folket den daglige dosis. En række af disse er listet hér:

Disse ting anslås at være en del af samtlige danskeres daglige kost, derfor er de udvalgt.

Se også redigér

  • Alkohol, må ikke forveksles med ætanol. Det har dog ikke afholdt folk fra at prøve.

Bundfaldredigér

  1. Måske på grund af talsystemet, der kun omfatter "en, to, mange".
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.