FANDOM


ErikOgAnni

Her er et par, hvor den ene af dem har fået et par...og så har de begge fået et par på hovedet.

Et par er 4 stykker, det kan os være 6 eller 8. Bare de har nogen at følges med.

Et par er betegnelsen for mennesker - som regel en pige og en dreng - som er nået ud af den emotionelle gråzone og vil fortælle omverdenen at de leger med legoklodser sammen. De er det fireøjede monster som går og slynger sig på gaden, i supermarkedet, på toilettet, i dobbeltsengen. De er i stand at bortvise samtlige pres fra omverdenen, fordi de har den samme hjerne men fire øjne. De er med andre ord berøvet deres integritet.

Hvad vil det så sige at få "et par"redigér

Det er hver gang man har inviteret et nyforlovet par på besøg og de straks besætter hele rummet med deres åbenlyse snaven.

Nej,kom nu...Det er jo ikke det du menerredigér

Nej, det er der vist noget om.!;

At få et par er en forkortet udgave af at få et par på skrinet, hovedet eller frakken.
Men da man også samtidig kan få "én på skrinet", og eftersom der såvidt vides ikke findes nogen, som har slået med hver hånd på hver sin kind, da virkningen på strafaspiranten helst skal være retningsbestemt, så han ikke slår fra sig lige med det samme, er det at "få et par" noget regulært vrøvl.

Dvs. hvis du i fremtiden bliver bliver truet med et par, og der alligevel står en hær af hætteklædte mennesker rundt omkring (sikkert fra Black Cobras) viser du selvfølgelig dine danskkundskaber ved at sige:

30px-Cquote1 svg Et par kan du alligevel ikke finde ud af men én på skrinet skulle du vist nok kunne klare... 30px-Cquote2 svg
Dig om din skæbne som alligevel er givet på forhånd.


Det er også derfor at et party er fyldt med par - i det mindste i slutningen af festen.

Undtagelser redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.