FANDOM


(Bøger du bør læse af Erwin)
m
Linje 1: Linje 1:
  +
{{Godkendt af Satan}}
  +
 
[[Fil:Erwin-neutzsky-wullf.jpg|thumb|300px|right|Et [[sted]], inde bag skægget, befinder sig ''Erwin''. Et sted, inde i ''Erwin'', befinder sig en [[satan]]ist.]]<br />
 
[[Fil:Erwin-neutzsky-wullf.jpg|thumb|300px|right|Et [[sted]], inde bag skægget, befinder sig ''Erwin''. Et sted, inde i ''Erwin'', befinder sig en [[satan]]ist.]]<br />
   

Versionen fra jan 3. 2014, 16:44

Erwin-neutzsky-wullf

Et sted, inde bag skægget, befinder sig Erwin. Et sted, inde i Erwin, befinder sig en satanist.


Erwin Neutszky... Neutzsky... Nustzski... Neunundneunzig... Niller... Neutzskid... Wulff er[1] en dansk forfatter, esoteriker, filosof, kabbalist, polemiker og provokatør. Han er god til at skrive lange, lange, lange, lange, lange, bøger. Han er god til hade hele verden, ofte på en morsom og intelligent måde, eller bare hade hele verden, punktum. Han er også god til at skrive om Gud, Bibelen, Døden, Hjernen, UFOer og alt mulig andet. Han kan endda programmere i BASIC, og hvor mange forfatter[2]e kan lige gøre det?

Skriblerier

Erwin skriver ca. med lysets hastighed, selv når han sover, og han har skrevet omkring 100.000 sider (no shit) siden engang i 70'erne, da alle de andre forfattere var ekstremt kedelige, men unge Erwin i stedet syntes, det kunne være sjovt at skrive om rumrejser, sadomasochisme, og alt mulig andet, som bare ikke ikke liiige var god smag. Siden da er det gået slag og slag, bog i bog, og Erwins forlæggere har ofte været positivt stemt over for Erwins bøger, da de, efter endt læsning, kan bruges som dørstoppere.

Fysisk fremtoning

Erwins fysiske fremtoning får ham til at minde lidt om Gollum[3] - bare med skæg, men omtrent lige så bleg og en anelse mere afpillet at se på. I det hele taget er fysisk aktivitet ikke et af Erwins interesseområder, og i stedet giver han sig hen til skriveriet. Det er nok også godt med det. Vi skal læse - ikke se! Erwin bor i et underligt hus ude på landet, i nærheden af Randers, som er en slags levendegørelse af de ting og mennesker, Erwin skriver om.

Erwins Læzse-Guide

Erwin-mennesket

Det er denne slags bøger han laver. Ren familiehygge.

 • Disse bøger har givet adskillige bibliotekarer rygskader gennem tiden... Så tunge er de. Du træner biceps ved at løfte bøgerne, eller bare mindreværdskompleks. Ikke destro er de besværet værd: Langt det meste er sjovere end kortprosa, og der er så meget sex, vold og okkultisme at man umuligt keder sig.
 • Døden er et godt sted at starte. En god begyndelse: Drop dead! Romanen er stærkt inspireret af dansk politik: Langt ude og absurd, fordi sådan er demokrati jo.
 • Anno Domini handler om en kvik ung mand, som rejser til en anden planet og bliver venner med nogle lallede rumvæsener, og har det bare for vildt. Lige indtil Satan kommer og laver ged i den.
 • Havet handler om nogle knapt så kvikke unge mennesker, som rejser til en anden planet og bliver uvenner med nogle stenede rumvænsener, og det er lidt kedeligt.
 • UFO handler om... AV! Stop! AV AV AV!! Jeg må ikke fortælle om UFO, for nu får jeg smæk af min dominatrix! Uf! Jeg smutter tilbage i mit imaginære munkekloster og siger ting på latin... AV!
 • Hjernen i Hjernen bliver da bare udskiftet med en protese. Til gengæld får du masser af sex og smæk for skillingen. Med smæk menes der virkelig smæk, for Neutszfky-Wülff kan godt lide at udsætte læserne for mere lak og læder, end der findes i hele Istedgade. Naturligvis på den ny-religiøse og intellektuelle måde: Man kan da ikke bare få pisk af sin dominatrix, hun skal først give et fem kapitler langt teologisk forefrag. I den sammenhæng er pisken kun rar at få over nallerne.
 • Gennnemsnitslængden på Erwins romaner er 666 sider, det tager 666 timer at læse dem med normal læsehastighed, og lix-tallet er på... 666,2.
 • Bøgerne står på biblioteket, eller hos din boghandler, eller også falder de ned i knolden på dig, da ofte er sendt fra Himlen, hvor en stor, ond, sadistisk Gud regerer.

Bøger af Erwin

Fodnoter

 1. I betydnigen "væren", for han er ret død, på det mere substantielle plan, I hvert fald her i 2052
 2. Et godt gæt ville være 42
 3. Eller var det Gimli?
 4. Hov; to ord!)
 5. Ikke en bog, men et essay i Statstidende
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.