FANDOM


Erritsø er en super snobbet forstadsby i det sydvestlige Fredericia Kommune. I Erritsø findes det verdenskendte Erritsø Bytorv, som i flere omgange har kæmpet om den eftertragtede pris som årets torv i Erritsø. Uden modstand har Erritsø Bytorv vundet denne pris siden prisens opståen i 1264.

Centralt i Erritsø ligger der en skole. Sjovt nok hedder den Erritsø Centralskole. Ved siden af ligger den verdenskendte hal - Erritsøhallen - hvor der spilles masser af pigehåndbold . Her har publikumsfavoritterne Erritsø G&IF vundet talrige af træningskampe, da halvdelen af holdet er afhængige af antidepressive piller, der gør tilværelsen mere overskuelig for de stakkels håndboldtøser.

Den mest almene Erritsø-boer bliver oftest (hvis ikke altid) nævnt ved ordet skank, som er en anden betegnelse for en billig luder der lugter af herpes. Erritsø-boerne (eller "skanks'ne), er flere gange blevet truet med at blive smidt ud af Fredericia Kommune hvis de ikke har gået med til at ændre deres meget upassende og sexsygdomsskabende adfærd der får den mest almindelige Fredericianer til at overveje at gå over til den anden side, og hvad de selv siger "den sidste udvej", nemlig at flytte til Fyn. Dette har imidlertidig kun resulteret i at indavlen er steget og antallet familier er faldende da alle boller/udvider/udruger/befrugter/banger/knepper med alle.

Uopklarede mysterier fra Erritsøredigér

Erritsø

Erritsø. Et hul med lidt duske omkring.

  • Af lokale omtales Erritsø som "Et hul lige bag Trekantsområdet". Hvorfor er der ingen der ved!?
  • Der er født og opvokset adskillige kendisser i Erritsø. Ingen aner, hvem de er?
  • Nogen har engang forsøgt at finde Erritsø på en GPS. Ingen ved hvorfor?
  • Hæveautomaten fra Danske Bank, som står på torvet i Erritsø, er den mindst benyttede automat i Danmark. Hvorfor vides ikke?
  • Der dyrkes Zumba i Erritsø G&IF. Ingen aner, hvad det er!?
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.