FANDOM


Erik and Anni goes to Hollywood er et dansk reality-program på TV-Danmark.

Eriknannie

Eeeehhh

Eventyret bag redigér

Der ligger en ret fantastic historie bag Erik og Annis kærlighed til hinanden.

Det hele begyndte med at Erik Damsgaard var gået forbi et par gange ude forand en sko-butik (skofus) Anni var ekspedient i.

Han havde flere gange stået og beundret hendes fyldige læber og flotte former, og en dag to han mod til sig og gik der ind!

Anni havde problemer med noget, Erik spurgte hvad der var los. Det var prøverummet som ikke passede ind, sagde Anni. Og fluks løb Erik ned til den nærmeste gardinmester og købte en gardinstang og et gardin.


1208460116 ab 02

Uuuuhhhh

Så hang han det bare op, og så passede det perfekt ind! Anni faldt straks for hans penge store opfindsomhed og de aftalte at mødes senere. Og sådan gik det altså til at Erik and Anni forelskede sig i hinanden.


Den dejlige serie redigér

I showet Erik og Anni goes to Hollywood, følger vi Erik og Anni og deres fantastic life gennem et par måneder.

I løbet af udsendelserne (der er ikke så mange som ser det, det er jo på tv danmark) forsøge Erik and Anni at komme i nærkontakt med andre kendisser.

Det lykkedes også, meget få gange, for eksempel for de et helt minut i selvskab med Svend Ole Thorsen!

Resten af tiden for de til at gå med at købe dyre ting vi danskere gerne skulle være fasineret af fordi de bruger en valuta kaldet dollars...(?)

Dét skriver TV-Danmark redigér

ANNIBRINCH

AAAARRHHGG

30px-Cquote1 svg
Det elskelige par mødtes helt tilfældigt i Annis nyåbnede skobutik, og nu kaster de sig sammen ud i et fantastisk forretningseventyr i Hollywood, hvor de både møder nye venner og nye fjender. Og TV-Danmark er med hele vejen, når det dejlige celebrity-par satser stort på firmaet 'The Scandinavian Style Mansion', der skal føre de største Hollywoodstjerner sammen med Danmark
30px-Cquote2 svg
TVDanmark


Det skulle bare med syntes jeg

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.