FANDOM


"A terrorist is someone who has a bomb, but doesn't have an air force"

~ Mig om George W. Bush


Enola2

I de unge år var Enola en pige med masser af krudt i

Enola1

Enola Gay Tibbets var sejlivet og blev hele 254 år gammel. Herover ses hun dagen før

Den albanske transvestit og tidsrejsende Enola Gay[1] var den første europæiske person, som blev både mor og far til to børn. Forhistorien er interessant: I 1939 mødte Enola den karismatiske taskenspiller Nicolae Ceauşescu på en bøssebar i havnebyen Dubrovnik ved Adriaterhavskysten. Det klikkede mellem dem, og få måneder senere [2] fik de en datter, som blev bortadopteret til en gesandt fra det danske kongehus[3]
Da 2. Verdenskrig brød ud blev parret skilt ad, og Nicolae Ceauşescu løb bort med mesterspionen Mata Hari.
Nedbrudt af sorg rejste Enola frem i tiden til USA og fik en kønsskifteoperation, hvor han/hun fik transplanteret den netop afdøde John Holmes' kønsorganer på sig.
Efter en vellykket operation tog Enola Gay tilbage til 1637, hvor han deltog i et release-party for sin gamle ven Leonhard Eulers afhandling om topografi på forlaget Gyldendal. Ved selskabet mødte hun/han sit livs kærlighed, numismatikeren og charmeusen Oline Währ, som han tog med til Danmark i 1947, hvor han året efter blev far til den senere så berømte jazz-musiker Anna Castberg. Kærligheden holdt dog ikke, så parret skiltes og Oline lod sig også kønsskifte-operere, rejste til den japanske by Hiroshima og antog navnet Fat Boy, hvor han i dag (2011) stadig lever og designer forklæder.

Fodnoterredigér

  1. Hun fik også et amerikansk fly opkaldt efter sig
  2. Se seksualundervisning
  3. Se Dronning Margrethe
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.