FANDOM


For begyndere
Energidrik - Faxe Kondi
For festaber
Energidrik - Red Bull
For hustlers
HustlerEnergy
For voksne
Energidrik - Kaffe
For gamle
Nitroglycerin
For fattige
Roundup
Energidrikke er et middel som mennesker kan benytte, såfremt de måtte føle sig trætte eller sløve. Det er i sagens natur en mirakeldrik, som kan fjerne dit søvnbehov. Og koster ikke meget mere end en flad 20'er nede på hjørnet. Som navnet antyder, giver en energidrik dig en masse energi.

For begyndereredigér

I de gode gamle dage (eller deromkring) var det nok at hente en sportsvand nede i kiosken. Den gode gamle grønne Faxe Kondi var meget populær, da den forbandt sodavand med sport på en rigtig dejlig måde. I dag er det stadig det samme, denne gang skal vi bare tilsætte nogle kemiske tilsætningsstoffer som lugter lidt af koffein. Fakses stolthed, Faxe Kondi-koncernen, har naturligvis fulgt med tiden (modsat Haribo og isærdeleshed kalkbruddet) og opgraderet deres produkter. Faxe Kondi Booster er et udemærket valg, men Hustler og andre småkriminelle energidrik-selskaber kan naturligvis sagtens gå an.

Anbefales til dig...redigér

 • Der er mellem 0 og 13 år gammel
 • Der lige er blevet præsenteret for den komplicerede kvadratrod, og hvordan man siger "jeg hedder ..." på tysk.
 • Der spiller fodbold eller dyrker anden sport sammen med dine venner i den lokale idrætsforening.

For festaberredigér

Når mørket falder på, basrytmen bliver tungere og procenterne tager over - ja, så har man helt rigtigt også brug for mere energi. For rykker man et skridt højere op i klasserne, støder man typisk på Red Bull. Selvom vodkaklovnen ikke blev nogen større succes i reklamebranchen, så levede tanken videre. Barcardi Breezer og Smirnoff har typisk siddet på markedet, desværre formådede de ikke at tilsætte tilstrækkeligt med metylxanthin, kreatin, ginkgo biloba og hvad disse trylleingredienser ellers hedder. Det formåde Red Bull, og har derfor sat sig på nattelivet. Og det med succes. For alle dine branderter har nemlig sponsoreret fodboldhold i Salzburg og New York, som var selvskabet oliesheiker.

Anbefales til dig...redigér

 • Der er mellem 14-42 år
 • Der ikke kan klare en "all night'er", men som gerne vil have en dame med hjem
 • Der træner meget i fitnesscenteret, men alligevel ikke kan fordrage smagen af øl
 • Der ikke kan drikke en whisky rent

For hustlersredigér

For dem ikke kan se sig selv i nogen af de andre kategorier. En ægte hustler. Du skilder dig ud fra mængden - ikke ensom, men som en eener. Lige gyldigt hvilken situation du står i, kan du altid finde en udvej ved at snyde folk på en sådan måde at de ikke engang opfatter at de er blevet snydt.

Anbefales til dig...redigér

 • Der er 16-32
 • Der kører god stil
 • Der kun køber energidrik fordi du har brugt hele dagen på at slide alle dine kræfter op
 • Der bor 2 km væk fra vandet

For voksneredigér

Den bevidste kaffedrikker har slet ikke de nymodens raffinementer med i indtagelsen af kaffe som energidrik. Det er tre teskefulde instant kaffe i et krus og så koppen ind under den varme hane, og så svælges det ned i et hug - wow et sus. Ikke alene er koffeinkoncentrationen temmelig høj, men også den bitre smag i det halvlunkne vand forøger adrenalinproduktionen.

Anbefales til dig...redigér

 • Der er erfaren koffeinindtager dvs. 40+ med begyndende dårlig sædkvalitet og klimakterieramt
 • Der er en kreativ type, men som ikke længere kan tiltrække det modsatte køn i fitnesscentret
 • ... som derfor heller ikke kommer der

For gamleredigér

Nitroglycerin er bedst kendt som raketbrændstof og hjertemedicin. Pga. det sidste, har man meget let til nitroglycerin på plejehjemmene og det er derfor populært at lave en nitro-breezer af pillerne og det saftevand som sosu-medarbejderen har stillet ud på gangen.

Anbefales til dig... redigér

 • ... ja det siger jo næsten sig selv

For fattige redigér

Til de som ikke har råd til kokain, men som gerne vil have det ultimative sus er der kun Roundup tilbage. Dette hyppigt anvendte middel bruges af folk som kun har tilbage at sætte et nogenlunde interessant punktum for livet. Det udmærker sig ved langsomt, men effektivt, at dræbe alt levende dvs. al smerte, fornedrelse, hån og svig. Handicaps bliver simpelthen dræbt først i din bevidsthed inden du selv udånder. I de ca. 15 minutter du har et interessant liv volder du dørmanden på NASA, giver drinks til alle tilstedeværende, skampuler hele dametoilettet [1] [2]og udånder i en sand lykkerus.

Anbefales til dig... redigér

 • Der er på SU
 • Der er et afkom af rige forældre, og som først forholdsvis sent fatter dine manglende evner efter at far har inddraget VISA-kortet pga. konkurs
 • Der er en gamle yuppie, og som lider af impotens

Det siger loven!!redigér

 • §1 - Drik for satan!


Energinoter redigér

 1. se evt. filmen "Rich Kids" for mere inspiration
 2. Vi tror ikke at kvinder er så dumme så de begynder at drikke Roundup
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.