Spademanns Leksikon
m
Linje 15: Linje 15:
   
 
== Undtagelser ==
 
== Undtagelser ==
Nogen gange synes mennesker at en person er en rigtig taber, selvom personen ikke er det. ex [[Adolf Hitler]], der syntes at [[Innuuakki Hell]] var en rigtig taber, selvom han ikke var det. Eller [[Bjarne Riis]], der synes alle på nær [[B.S. Christiansen]] er tabere.
+
Nogen gange synes mennesker at en person er en rigtig taber, selvom personen ikke er det. F.eks. [[Adolf Hitler]], der syntes at [[Innuuakki Hell]] var en rigtig taber, selvom han ikke var det. Eller [[Bjarne Riis]], der synes alle på nær [[B.S. Christiansen]] er tabere.
   
 
[[Kategori:Andet afskum]]
 
[[Kategori:Andet afskum]]

Versionen fra 28. feb 2011, 19:55

Her ses en rigtig taber

Taber-pige.

En rigtig taber kan beskrives på at personen er en rigtig taber. De er for det meste af hankøn, selv om de fleste vil sige at de er af intetkøn.

Der er rigtig mange af dem, der læser Spademanns Leksikon.

Har tabere et liv?

Der er ingen der vil være sammen med en rigtig taber, men man har dog set eksempler på, at flere rigtige tabere kan finde på at finde sammen i flokke i hjørnerne af skolegården.

De kan også samles alle steder, hvor der er mere end én computer.

Alle rigtige tabere er vilde med Hende den lækre fra parallelklassen, men hun er ikke vilde med dem.

Der findes også rigtige tabere af hunkøn (t.v.), men de er ikke så udbredte. De kan godt lide Ham den smarte fra handelsskolen, og det ses også nogen gange at han kan lide dem.

Undtagelser

Nogen gange synes mennesker at en person er en rigtig taber, selvom personen ikke er det. F.eks. Adolf Hitler, der syntes at Innuuakki Hell var en rigtig taber, selvom han ikke var det. Eller Bjarne Riis, der synes alle på nær B.S. Christiansen er tabere.