FANDOM


"Sådan ville en normal person aldrig gøre!"

~ Din mor om noget, enhver normal person ville gøre


Normalityt

Vi har absolut ingen anelse om, hvad fruen på billedet (hende som kun er iført en revolver og højhælede sandaler) har (eller havde) i sinde. Men det har et eller andet sted nok været en ret interessant aften

Voigt1

Herover udspørges en unormal person af en normal person


En normal person er en fiktiv person, hvis mål, værdier og definitioner ganske ofte har høj korrelation ifht det enkelte individs forestillinger om, hvad en 'normal person' ville foretage sig i en given situation. Begrebet er således idiomatisk, med tilbøjelighed til grundløs assertation, for indehaveren: Individet, som i denne dynamik hvirvles ind i et system med en negativ inerti, der ender i social udstødelse og afvigende adfærd.

Unormale personerredigér

Det er yderst vigtigt til enhver tid at være på vagt over for unormale personer. Ofte kan man ikke se på de unormale mennesker, at de er sindssyge. Men der findes en række metoder til at afsløre aliens arabere, kloner, mutanter, negere og sigøjnere, hvilket man bl.a. kan se i dokumentarfilmen "Blade Runner".

Spørgsmål der afslører fremmederedigér

  1. Du får stegt flæsk med persillesovs til aftensmad. Din kone er stukket af med aftenskolelæreren. Hvad gør du?
  2. Du får kogt flæsk med persillesovs til morgenmad. Dit barskab er tomt, bilen holder skævt i indkørslen. Hvor var du?
  3. Du får kold Jaka Bov med persillesovs til aftensmad. En fremmed milf banker på. Hun har papvin med. Hvad gør du?
  4. Du får bacon og æg med persillesovs til natmad. Din seng bliver et morads af stivnet persillesovs, fedt og andre kropsudsondringer. Kvinden forlanger penge af dig.
  5. Du får finthakket flæsk med persillesovs som sondemad. Lægen siger, du er blevet slået i hovedet med et vandrør af nogle hjemmerøvere. Han forlanger penge af dig, hvis du altså vil overleve.
  6. Du får lud og koldt vand til morgen, middag- og aftensmad. De andre fanger kalder dig deres 'bitch' og kommer hver aften, for at vise, hvad de mener med det. Hvad er din yndlingsfarve?
  7. Du står på en græsk landevej. Solen bager. På vejen ligger en euro. I højre grøft ligger en gammel, græsk bedstemor og hviner. I venstre grøft ligger en yppig ung mor med mælkespændte bryster og ammer en teenagedreng. Hvad gør du først?

Hvad gør man med de unormale?redigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.