FANDOM


Eminemwrap

Eminem springer ud

Eminem er opkaldt efter en række populære chokoladepastiller hvoraf E(m)i(n)e(m), hvilket skyldes at han er en en hvid fyr, der i virkeligheden er sort indeni. Man kan således se ham som en omvendt Michael Jackson. Det vides dog ikke om Eminem er til meget gamle damer.

For at bevise sin sorte baggrund har Eminem udgivet en række digtoplæsninger med musikalsk ledsagelse, som er meget populært blandt folk med anden hudfarve end lyserød. Desværre er der for de fleste teksters vedkommende tale om en blanding af sort snak og hvid støj, hvorfor han aldrig er slået igennem i de store poesiforeninger.

Eminem har fornærmet mange mennesker i håb om at nå dit eneste mål. Udødeligheden. Det er årsagen til, at mange hans digtoplæsninger handler om, at han dræber nogen. Også ham selv. Efter han har dræbt en person, slæber han den ned i sin kælder og dypper den i et badekar fyldt op med hans blod.

Succes redigér

Eminem er en af verdens mest succesfulde rappere, grunden til dette er primært, at han er hvid, hvorimod alle andre rappere er sorte, og som alle ved, er hvide mennesker bedre til alt, end sorte mennesker(Også kendt som Kannibaler eller Negere)

En veltalende australsk entreprenør ved navn Pia, har senere hen iført forbud imod chokoladepastillerne og derfor gjort det umuligt for manden at komme til Danmark. Siden hen er han røget ind i en depression og bruger største delen af tiden på masturbation og vold mod samtlige bitches og hoes i hans driveway.

""I already ran over two hoes And I ain't get out the fucking drive way yet" "

~ Eminem om Bad Meets Evil, "A Kiss"


Siden hen er han dog kommet stærkt igen. Ved at være hvid og ikke sort. Sort er lort. Lort siger jeg ! Men det siger han altså på alle måder. Du troede jeg ville sige noget andet der, var! Snydt! Men han siger det faktisk ikke! Så dobbelt snydt.. Spademanns Leksikon er et fantastisk sted.

""I Just Don't Give A Fuck""

~ Eminem om "I Just Don't Give A Fuck" på "The Slim Shady LP"
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.