FANDOM


Elver

Tolkien var totalt nørdet med sine skriblerier. Således også med elversproget, som han lærte på en rejse til Finland Midgård tilbage før 2. verdenskrig begyndte

Elversprog tales mest i Sverige Finland blandt små børn og store Elve.

Faktisk forstår voksne mennesker ikke elversprog, og kun børn under 25 9 år formår at lære Elversproget til trods for dets nemhed.

Elversproget høres som en stille brusen i og med elversproget kan man faktisk få Elvene til at ændre retning eller flytte sig.

Historieredigér

Det første kendte scenarie med en der talte elversprog var Moses. Dengang kendte alle jo hinanden og floderne dernede snakkede også elversprog, og Moses var aldrig rigtig vokset fra det. Så da han bad floden dele sig, gjorde den det. Dog blev floden hurtigt sur da han jo, som historien fortæller, valgte at hamre sin stok ned i floden. De nåede dog heldigvis lige at komme over inden floden fattede den fik bank med stokken.

Siden har hverken elve eller floder været særligt glade for at lystre når man snakker elversprog til dem.

Derfor er Elversproget næsten uddødt, og kun nogle få fordrukne svenske børn (De starter tidligt) kan stadig snakke med floderne i deres ufattelige brænderter en søndag morgen i påsken.

Misforståelserredigér

For et par hundrede år siden var der nogle dumrianner fordrukne Paphoveder der misforstod definitionen og troede at elversproget stammede fra et eller andet fesent folk der boede i gravhøje og som prøvede at fortrylle gammelliderlige mænd med en meget meget Skøn grim sang.

Dette blev heldigvis hurtigt glemt igen.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.