Spademanns Leksikon
Elton.jpg

Sir Elton Hercules John Ha! Hercules, mand! Ha! blev født under det mere borgerlige navn Reginald Kenneth Dwight den 25. marts i 1947 i Middlesex[1], som ikke er nær så frækt som det lyder. Hercules!

Tidlige karriere[]

Kenneth startede som tjener for en bydreng i 1953, hvor han gik med tomme flasker for købmanden[2].

I sin fritid lyttede han til sin far og mor skændes, selv om faren aldrig var hjemme. Og så spillede han klaver. Kopistykker. Han skulle bare høre 1812-ouverturen en eneste gang, så kunne han spille den af bagefter. Drengen var stærkt knytte til sin mor, som han forsøgte at efterligne på alle måder og niveauer[3].

Dengang Kenneth/Elton/Reggie var dreng, spillede man plader. Disse akrylskiver havde en forside og en bagside, en såkaldt side A og en såkaldt side B. Nå, men drengen spillede altså plader med Elvis Presley og blev inspireret til at vrikke med hofterne og rende efter drenge med bakkenbarter, der sagde høp-a-hula, høp-høp-a-hula.

Siden gik han på musikkonservatoriet, hvor han sad og konserverede musik til han blev smidt ud med UG og brev med hjem.

Karrieren[]

Så løb Elton ind i Bernie Taupin, der dengang var en kendt forhandler af børnerim og digte. Sammen skrev de en række sange, som udkom over hele verden fra 1969 og frem til idag. Mange af disse sange er stadig kendte, ja, nærmeste det man kalder klassikere. Her skal kun nævnes nogle få:

Your Song[]

Hed Eltons første store hit fra 1971. Set i bakspejlet burde Elton nok have kaldt den My Song, så han var blevet sparet for retssagen om ophavsretten.

Daniel[]

Denne sang er fra 1973 og handler om Daniel, som rejser til Spanien. For at spare på de dyre riller på side A udelod Elton det sidste vers, der tilfældigvis er det, der forklarer meningen med det hele. Så i dag er der ingen der ved, at sangen handler om en vietnamveteran der føler sig uvelkommen i sit hjemland. Alle tror den handler om spegepølse.

30px-Cquote1 svg.png Jeg ka' se de tomme lys, der peger mod Sppppppanien! 30px-Cquote2 svg.png
Hercules

Candle in the Wind[]

Historien om Marilyn Monroe og stearinlyset havde så stort erotisk potentiale, at alle mænd og andre grisebasser købte et eksemplar, så det havde en god sang at file den af til.

Nikita[]

Siden 1953 havde den stærkt sexfikserede Elton/Kenneth/Herkules været forelsket i Sovjetunionens Nikita Krustjov, men først i 1986 turde han springe ud af skabet og udgive sin syv minutters kærlighedssang. George Michael, nok mest kendt fra George Michael Learns To Chock masturberede sig igennem de sidste strofer.

30px-Cquote1 svg.png Åhr, Nikita, det ve' du aller' få-a-viiiiiiide! 30px-Cquote2 svg.png
Elton/Kenneth/Michael osv.


Og det var jo rigtigt, for Krusse havde været død i lige så mange år som Eltons hårpragt.

Ja, det var så dem, vi lige kunne komme i tanker om. Men der er sikkert mange flere gode sange, for rygtet fortæller, at han har solgt over 250 mio. plader, hvoraf de fleste var hans egne.

Privatliv[]

Det har Sir Hercules ikke meget af. Han kan lide at blotte sig.

Hårtransplantationer[]

Adskillige gange har Elton fået hentet hår fra bizarre kropsområder, hvilket har gjort mange læger rige og mange psykiatere ligeså. Gang på gang er Elton faldet tilbage til sin gamle ven, parykken, der har vist sig at have en langt bedre holdbarhed og til en langt billigere penge. I akryl. Ægte menneskehår er blevet for dyrt, efter man lukkede gaskamrene.

Kampen mod AIDS[]

I dag skriver man ikke AIDS med stort, men det gjorde man altså i firserne hvor Elton indledte sin kamp mod denne sygdom, der stort set kun rammer praktiserende bøsser og er guds retfærdige straf over nutidens sodomister.

Med en akrylparyk, underlige briller, en whiskysjus og et lille cocktailbær har Elton kæmpet sig igennem den ene stående buffet efter den anden og måtte høre på alt Mick Jaggers tågesnak og prinsesse Annes hestelatter for at kæmpe den retfærdige sag. Og det er sgu godt gået, Elton! Vi andre havde smækket kællingen en! Begge to.

Bulimi[]

I takt med, at Elton blev mere involveret i stofmisbrug og AIDS-bekæmpelse udviklede han bulimi, som han senere solgte til Americas Next Top Model. Konceptet i bulimi er, at man kan spise lige så tosset man vil uden at tage på! Lige noget for afpillede piger på 14, der mener at skelet er smukkere end kød. Bulimi er stadig blandt Eltons allerstørste successer og forventes at blive det, lige så længe som kvindehadende bøsser sidder på mode-markedet.

Briller[]

Når man ligner en hornugle, kan man lige så godt lave lidt sjov med det. Eltons optiker er den rigeste mand i England. Det er næsten umuligt at skrive noget pudsigt om Eltons briller, for virkeligheden overgår fantasien.

30px-Cquote1 svg.png Paa Bihledet Man Cee Hvordan 30px-Cquote2 svg.png
H.C. Andersen

Ægteskaber[]

Elton har været gift med ikke bare damer, men også bare mænd. I dag bor den ekcentriske sanger sammen med papegøjen Vommit, som han forsøger at indlede et sexuelt forhold til, når den har en lille fjer på.

Kongehuset[]

Sir Kenneth er meget populær i det engelske kongehus, efter han svinede Diana grundigt til ved hendes begravelse i 1997 på melodien til Himmelhunden. Melodien lå på hitlisten i tyve til otteogtyve uger og hele overskuddet gik til resterne efter grønlandsmiddagen i 1961.

De sorte tangenter[]

  1. Efter klager fra danske turister måtte byen i 1976 skifte navn til Nosex.
  2. Ja, pengene var små, efter krigen. Ingen havde råd til bajere. Man købte tomme flasker og leverede dem tilbage igen for pantens skyld, så fattige var man.
  3. Selv om han aldrig blev nær så god til at ligge i med sin far.