Her ses en gruppe elskovssyge kvindelige cyklister, som venter på kontakt

Elskov er en skov placeret i det nordlige København. Skoven er særdeles kendt fordi den blandt andet, som den eneste danske skov, huser den elektriske ål. Elskov er i høj grad et naturfænomen baseret på højspænding.

Oprindelse[redigér | redigér wikikode]

Elskov er som de fleste andre skove formet af den sene istid i 1400-tallet under Christian d. 4's regeringstid. Man kan tydeligt se på de høje bakker og dybe dale at istiden har haft lidt af et horn i siden på den kære kong Christian. Dette kontrovers havde oprindeligt rødder i et parti skak mellem istiden og Christian som ikke blev helt afgjort.

Misforståelse, hvorfor?[redigér | redigér wikikode]

Mange moderne mennesker forbinder ordet 'Elskov' med en form for seksuel handling, dette er dog fuldstændig forkert i følge alle intelligente bøger. Misforståelsen bunder i amerikaniseringen af det danske sprog, uden at dette bliver til en videregående engelsk lektion vil jeg gerne forklare. Hvis ordet Elskov oversættes til udenlandsk ender vi med ordet 'Powerwood' hvilket tilfældigvis også er navnet på Finlands verdenskendte dildofabrikant. Disse misforståelser af ordets betydning på alverdens sprog er således ført til misforståelser.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.