FANDOM


"Således er kursen sat for de gerninger, der bevæger hjulene rundt om i verden: små hænder gør dem, fordi de skal, mens øjnene på den store Chef er et eller andet sted"

~ Elrond om sin implementering af de nye IC4-tog i Kløvedal


Agent smith

Til daglig gik Elrond med ret seje solbriller shades, men da hans datter Arvén Undómiel fortalte ham, at hun var blevet gravid med Gimli ved Midsommermusikdruklysfesten (hvor Sussi og Leo spillede), så så Elrond ud som dette snapshot fra dén søndag eftermiddag. Billedet er taget i samtalekøkkenet lige efter at Liv Tyler har afleveret nyheden om resultatet af dværgkastningskonkurrencen til en lettere lammet Elrond

"Den mand, som kan udøve magt med dette lyssværd, kan tilkalde en rumhær mere dødelig end nogen, der går denne jord. Læg din vams, Aragorn. Bliv ham, du blev født til at være. Tag Heuer Dimholt-vejen Mælkevejen!"

~ Agent Smith om at bruge sin iPhone til at styre sine forebyggende droneangreb i Mellemøsten


Elrond var en elver-agent, som var ganske populær i årene omkring Midgårds Tredje Alder og frem til 2199 eller deromkring.
Elrond var søn af Eärendil og Elwing (hvem af dem som var manden vides ikke), og han var gift med Celebrían, som omkom, da nogle Uruk-hai'er paparazzi-orker lokkede hende i et lusket baghold i en hemmelig tunnel under Paris, hvor de holdt den unge kvinde halvnøgen og hjælpeløs i mørket, mens de forbandede den hjerteløst vilkårlige skaber, som havde efterladt dem dette øde sted uden penge, genitalier eller i det mindste nogle nye batterier.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.