FANDOM


EllenTrane

Ellen er en køn pige - og hun kan nidstirre hvem som helst!

Ellen Trane Nørby (født 1. februar 1980) er en gæv pige fra Herning, der efter en kort rundtur i den politiske manege er havnet på selveste Christiansborg. Her sidder hun den dag i dag og laver daglige opdateringer af alt, lige fra Twitter, over Facebook til sin egen artikelWikipedia.

De tidlige årredigér

Ellen er født som datter af en borgmester og en arkitekt. De hedder så Jørgen og Merete.

Dengang Jørgen var borgmester, var det smart at være gift med en arkitekt, specielt når der skulle søges inspiration til kommunens visionære planer for ydre fremtræden.
Dengang Merete var arkitekt, var det smart at være gift med en borgmester, specielt når der skulle søges stillinger på det lokale biblioteksmuseum. Det er så endvidere smart at have en datter i Folketinget, når man ikke ønsker, at der skal ske besparelser på ens museum.

Ellen har gået på universitetet, og allerede her lærte hun at nidstirre andre.[1] Enten til hun fik ret, eller indtil de leverede de informationer, som Ellen ønskede sig. Endnu har hun kun få gange måttet trække jydekortet, og hun har endnu ikke måttet holde vejret indtil hun fik ret.

Politik for folk som går op ad Søren Pindredigér

EllenTrane2

Ellen er god til... Ja, at stirre!!!

I egenskab af ordfører for partiet Venstre på en række områder, har Ellen haft tre overordnede opgaver i sit politiske liv:

  1. Forsvare egne partikammeraters fortrædeligheder (Dog ikke hvad angår pkt. 3).
  2. Angribe politiske modstandere ved anvendelsen af ikke under 400 spørgsmål pr. folketingsmedlem.
  3. Få skovlen under Søren Pind, inden han lukker flere "liberale teser" ud i samfundet.

Specielt hvad angår sidste punkt, har Ellen ofte befundet sig i et sandt stormvejr. Hvis nu at Søren skulle være "kommet til" at ringe til Søs Marie Serup fra venstres pressesekretariat, mens vedkommende befandt sig i et badekar i DGI-byen, og her være "kommet til" at lægge en besked på selvsamme Søs' telefonsvarer - så ville det være Ellens ansvar at rede trådene ud internt i Venstre.
Hvis Lars Løkke Rasmussen og Peter Christensen nu tilfældigvis skulle være at finde på selvsamme telefonsvarerbesked, så ville det også være Ellens ydmyge pligt at forsvare dem til det yderste, og - om nødvendigt - at benægte eksistensen af en sådan besked.

Ellens Arbejde (Uddrag) redigér

Da Ellen både er en arbejdsom, flittig, kløgtig og humoristisk politiker, der desuden også ser brandgodt ud, bruger hun naturligvis hver time af dagen på at arbejde ihærdigt. 24-7-365. Også i weekender. Selve Ellens arbejdsstil kan der ikke umiddelbart sættes spørgsmålstegn ved, men hun interesserer sig helt malabarisk for spændende jyske museer (især dem, hvor hendes mor arbejder) (se understående). Ellen er desuden Venstres næste statsministerkandidat (de ved det bare ikke endnu), og når hun har overtaget Danmark, vil spørgsmålet være, om næste stop ikke vil være resten af verden - og universet?! Skrevet og redigeret af E. T. Nørby, 7620 Lemvig

De 696 spørgsmålredigér

Da den nye kulturminister i 2012 besluttede sig for at skære i støtten til et antal mindre museer, skete der virkelig noget for Ellen Trane. Der var nemlig udsigt til, at Ellens mors museum kom til at miste nogle støttekroner.

Som den dedikerede og engagerede politiker Ellen er, så fandt hun straks på en stribe af spørgsmål til den siddende minister; alle omhandlende hendes mors støttekroner, men igen alle formuleret i så tilpas brede vendinger, at Ellen efterfølgende hårdnakket kunne hævde, at der ikke kunne eksistere en mulig interessekonflikt.

30px-Cquote1 svg Jeg skal være den første til at indrømme, at den sammenkobling, der er lavet til min mor, ser dum ud. 30px-Cquote2 svg
Ellen Trane Nørby om at nidstirre spørgsmålEllen var den første til at erkende, at sammenblandingen så lidt underlig ud. Specielt ikke efter at samtlige medier havde ringet til hende, og at hendes Facebook-profil var blevet sønderbombet i adskillige dage.

30px-Cquote1 svg Det ændrer dog ikke ved, at mine 87 spørgsmål om landets museer er relevante, når Folketinget skal vedtage en ny museumslov i løbet af efteråret 30px-Cquote2 svg
Ellen Trane Nørby om undgå fejl ved at stirre en anden vej
Ellens sociale profilredigér

Ellen har en del venner bekendte på "borgen". De er mere end villige til at sprede budskabet om Ellens fortræffeligheder. Hvis der derfor ikke fandtes grov censurWikipedia, ville man kunne læse at:

Fodnoter om Ellenredigér

  1. Opmærksomme iagttagere har bemærket, at Ellen blinker rigtig meget. Dette er der en fysiologisk årsag til. Ellens øjne er nemlig så gennemtrængende intense, at hun er nødt til at blinke mindst hvert andet sekund, da hendes pupiller ellers ville overophede og selvantænde
  2. Og det tror vi fuldt og fast på!
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.