FANDOM


"Ejnar fra 9.C." er en antropologisk betegnelse der dækker over individer af Homo Sapiens der forefindes på de fleste folkeskoler - især i provinsen. Kendetegnene for typen er som regel, men ikke udelukkende ting såsom:

  • - Personen ejer en knallert, gerne Puch Maxi eller lignende, mælkekasse ikke obligatorisk
  • - Påberåber sig et stort kendskab til hvordan man "scorer damer som Ronaldo scorer mål", til trods for manglende vidnesbyrd om hvorvidt han overhovedet har holdt en pige i hånden.
  • - Forkærlighed for Fernet Branca, Martini (helst Extra Dry), Brutalis-pils og Kirsebærvin


Et møde med en "E9C" (som de oftest beskrives i feltdagbøger) kan være lettere traumatiserende for den uforberedte, idet individet oftest har en mangelfuld tilgang til personlig hygiejne. Den bedste måde at pacificere en E9C er ved at forevise ens evner ud i klassiske machismo-discipliner såsom "bøvs på kommando" eller "Åbne bajere med kniv eller lighter".

E9C'eren kan virke agressiv i sociale sammenhæng, især hvis han føler sit "revir" truet. Manglende held med det modsatte køn, eller at blive udsat for ting der ligger uden for dens tryghedsrammer kan gøre den utilpas og pirrelig. Førstnævnte kan især komme til udtryk som åbenlys selvforherligelse og udsagn om at de ikke interesserede kvinder er "lebber" eller "frigide".

E9C'eren kan dog pacificeres forholdsvist let ved brug af AC/DC, fodbold og/eller boksekampe på tv. Eller alt hvad der involverer Pamela Anderson.

Se ogsåredigér

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.