FANDOM


Ejer Bavnehøj er et toilet ved et cafeteria, i nærheden af et højt sted i Jylland, beliggende i nærheden af Gudenåen, bare lidt i den modsatte retning horisontalt.

Statoil Ejer Bavnehøj
Cafeteria
Østjyske Motorvej 545, 8660 Skanderborg. Telefon: 86 53 81 11
Rulle2
Tilgængelighedsgennemsnit: 3.6

Inspiceret den 08-09-2011 af Anonym trucker..

Beskrivelse Ligger lige oppe ad bakken, når man kommer fra nord og kører over Gudenåen
Vurdering Toilettet er fint! Der lugter lidt af den slags lort som man laver, når man har besøgt McDonald's i Aarhus ca. 30 minutter tidligere.
Parkering Både parallelparkeringer og pladser til busser/lastvogne. Gode muligheder for at tømme septiktanken.
Adgang Ind ad døren foretrækkes vist af tankpasseren.
Indre niveauforskelle Når man først er kommet op, er der ok plant. En tur op ad bakken i rullestol i nødsporet kan være svær!
Toiletter Ja
Indretning Klasse 5
(Kilde:Tilgængelighedsdatabasen for rygmarvsskadede i Danmark)


Lokale skikke redigér

M2Vejskilte EB

Der må være en stavefejl et af stederne

Der findes en Rasteplads ved Ejer Bavnehøj, hvor de efter sigende har overtaget kaffemaskinerne fra Storebæltsfærgerne, dog uden at skifte indholdet siden. [1]. Den virkelige grund til at man har navngivet rastepladsen "Ejer Bavnehøj", er for at en tysk trucker kan urinere i busken, og derefter berette for sine børnebørn, at han minsanden har tilsmudset Danmarks største samling af istidsforskudt køkkenmødding.

Historie om målebånd redigér

Engang troede dansken, at Ejer Bavnehøj var det højeste punkt i Danmark. Det var inden at nogen opfandt et nivellement, men kort efter at øllet kom til landet.
Som hyldest til Solguden Ra, har man rejst et monument på toppen af bakken. På toppen af monumentet er man 183 meter over middelvandstand. Dette forhold gør, at turister hér mener, at de er på Danmarks højeste punkt, uanset at masten i Rø på Bornholm stikker 431 meter op over samme vandstand.
Siden er det Himmelbjerget, Yding Skovhøj, Møllehøj, der har slået Ejer Bavnehøj med indtil flere centimeter, som Danmarks højeste naturlige punkt.

UFO spotning redigér

På grund af sin relativt høje beliggenhed, er Ejer Bavnehøj et fremragende sted at spotte UFO'er. Nogle af de mest troværdige og kendte spotninger er sket netop på Ejer Bavnehøj. De fleste dog efter indtagelsen af en eksorbitant dyr og vanvittigt dårlig kaffe på tanken et stykke vej fra selve stedet...

Billeder af Ejer Bavnehøj redigér

Uvist af hvilken årsag, har en eller anden postet disse billeder af en firkantet klods:


 • En bunke mursten på en høj.
 • Murstensbunken fra en anden vinkel.
 • En festlig dag et sted i Jylland.
 • Vist nok et af Danmarks højeste punkter.
 • Et monument i Jylland.
 • Har du været her? Så har du virkelig opnået noget i livet.
 • Jah - det er så Ejer Bavnehøj.
 • Et sted tæt på en rasteplads i Jylland.
 • Endnu et billede af en ting.
 • - Og endnu et.
 • Her er så... Ejer Bavnehøj.
 • Det her skal minde dig om din bedstefars lysbilledshows.
 • Nu må det snart være nok...
 • Har du set nok af Ejer Banvehøj nu?
 • Ja - det er så Ejer Bavnehøj
 • Sådan - der var det...

Virkelighedens Ejer Bavnehøj redigér

Det var s'gu da en kedelig artikel. Hvorfor fanden skulle jeg se 16 billeder af Ejer Bavnehøj? Tjaah, hvorfor fanden er du overhovedet gået herind. Det eneste man kan vente her er at man ikke ved hvad der venter én

...men jeg kan da også fortælle om dengang jeg selv var på Ejer Bavnehøj med min mor og om hvordan jeg spiste en filur-ispind mens jeg stod og kiggede ud over nogle grønne marker fra tårnet. Vi var nødt til at tage hurtig hjem fordi min mor havde fået hæmorroider og havde svært ved at køre bilen. Min mor havde lært i skolen at det var Danmarks højeste punkt - der var man endnu ikke begyndt at skændes om gravhøje talte med, da de jo var menneskeskabte. Derfor bad jeg om jeg ikke måtte komme til Himmelbjerget igen. Det var ligesom mere et rigtigt bjerg og i min ungdom var det Danmarks højeste punkt.

Se også redigér

Værd at bemærke redigér

 1. Prisen på kaffen har dog fulgt prisudviklingen i Zimbabwe
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.