FANDOM


Egern

Egernet ser umiddelbart ikke farligt ud, men lad dig ikke narre.

Egernet(Sciurus vulgaris)

Egernet er Danmarks dyrelivs svar på Scientologister. De ser søde og harmløse ud, men er nogen djævelsk listige sataner man aldrig ved hvornår vil slå til. Dele af det danske erhvervsliv er allerede overtagne af disse rødklædte hævnere.

Navnet "egern" kommer af et århusiansk egetræ, da man i Jylland jo siger "-rn" efter alting. Det vil sige ege-rn. Det dumme af det er, at når København skal udtale det, siger de bare "ege", da de ikke er i stand til at udtale ting på jydsk. Derfor bliver det tit misforstået af københavnere, fordi de simpelthen ikke ved hvad de snakker om.

Nye forsknings resultater viser, at egern udvikler sig til ræve når de når level 32. Derfor kan ræven snildt betegnes som et egerns storebror, eller overudvikling. Egernet er et af de farligste dyr i verden, og efter sigende lærer det Hyper Beam allerede i level 4, og ingen pånær ræven har en chance mod den lille djævel i en direkte duel.


Egern lever mellem 3-7 år, og går derfor ikke i skole. Man kan ikke regne med den da de ofte tager coke i alt for små potioner.

Det er kendt vidt og bredt at det var ét meget entusiastisk egern der skrev alle artikler på Wikipedia. Ps. De så kaldte "Ninja" Egern er også kendt for at slå deres ofre ihjel ved at bore et spids agern igennem ofret's tarm Det finder de åbenbart ret så finøjligt...

Andre slags egern redigér

Egernet har en del slægtninge, blandt dem kan nævnes oskiji, Odder, og dig

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.