FANDOM


EbbeSand

Ebbe Sand havde mange ud-af-kroppen oplevelser mens han spillede i Brøndby.

"Tænk hvis Peter hed Peters And"
~ Ebbe om sin bror Peter

"Tænk hvis Ebbe hed Anders"

~ Peter om sin bror Ebbe

"Han minder mig om en eller anden..."

~ Messi om Ebbe


Ebbe Sand (f, 1975) er en fodboldspiller med et grimt efternavn. Derfor besøgte han Sosha Lillielys Gornitzka for at rådføre sig med hende om hvordan man fik et bedre efternavn. Så i dag hedder angriberen Ebbes And i stedet for og er nu fri for de smerter i lægmusklerne som før plagede ham.

Han har i dag sin egen slamsuger-forretning hvor han tager rundt og tømmer gylletanke og lort i sommerhusområderne. Han er samtidig den som har gjort Pamela Anderson gravid og planlægger at gøre det samme med Anja Andersen (held og lykke!!!).

Sin største bedrift på fodboldbanen var da han med stor kraft i landsholdskampen mod Slovenien til EM i 2004 skød på mål og bolden ramte overlæggeren og fortsatte i en stor bue ned bag Thomas Sørensen i Danmarks mål. Da Thomas Sørensen ikke kunne holde bolden røg han med ind i målet og Danmark havde udspillet sin rolle ved EM.

Desuden blev Ebbe Sand valgt som Statsminister ved valget i 2007. Han var den eneste i Sydjylland der fik stememer og derefter så Venstre ingen anden udvej end at gøre ham til regeringsleder for den tåbelige lille nation Danmark. Ebbe Sand har udtalt efter hans valgsejr at han vil gå ind for at Danmark nu skal indlede endnu en krig med Tyskland for at gøre det danske parcelhusrige større og onde tunger påstår at han ikke stopper før Ruhrdistriktet er dansk. Desuden er Ebbe Sand vild med dans

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.