FANDOM


Bouncywikilogo
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Denne ligning.

Ligningen $ E=m*c^2 $ er ofte, og meget forfejlet, blevet forbundet med Einsteins arbejde på relativitetsteorien. Dette er en fejl. Ligningen har intet med lommefysik og hyggematematik at gøre.

Intet!

Rigtige forklaring redigér

Den er skabt med langt vigtigere formål, nemlig: at gøre det nemmere at vurdere sine scoringer. Dette kræver nærmere forklaring, hvilket selvfølgelig er forventet.

For læserens skyld vil de enkelte elementer blive nedbrudt så selv æsler, pudler og gymnasieelever af anden halv-sjællandsk afart kan følge med.

$ E $: er Eftertragtethedværdien. Denne værdi skal være så tæt på nul (dvs. 0) og helst være nul præcist, da dette vil være den optimale knald-værdi. Altså, jo højere E jo større er chancen for at du må acceptere at tøsepigen har vorteeksem på patterne eller at hendes skede kan være selvlysende. Go for Zero!

$ m $: er den indtagede mængde af alkohol, hvilket måles i drukkede genstande.

$ c^2 $: er hvor mange gange jorden har cirkuleret rundt om sig selv siden man sidst har fået dyppet bananen/fedtet rotten/luftet piben/pudset et-tallet/smurt rumsterstangen eller generelt bare kneppet en billig skøge (ikke at det skal undervurderes) - Til gymnasieeleverne med aner fra djævleøen, skal det siges, at der menes dage siden man sidst har været i stalden (dette skal tages bogstaveligt når det gælder jer, da det jo kun er os herovre, der ved hvad en stald er og ved hvad den bruges til).

Altså:

Eftertragtethedsværdien = mængden af indtaget alkohol(genstande) * antal cirkulationer siden sidste knald²

Vi kunne herunder tage et eksempel, men da I alligevel ikke kan regne vil det være nytteløst.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.