FANDOM


HISTORISK OVERBLIK Dyremanden startede oprindeligt som en legende, eller rettere sagt en myte. Det skønnes at de første historier om dyremanden blev fortalt en gang i det tidlige 1600-tal. Historierne blev leveret fra mund til mund, og blev typisk fortalt ved festlige lejligheder. Portrætter af dyremanden fra 1600-tallet var meget karakteristiske, da han altid blev afbilledet bagfra.

GORILLA

I midten af 1700-tallet ændrede dyremanden dog drastisk karakter, han blev nu ikke længere fremstillet som en kult-helt, men snarere som en bestialsk morder. Det fremkommer også tydeligt af samtidens måde at portrættere ham på.

WEREWOLF

Denne bestialske æra fortsatte op gennem 1700-tallet og der er stadig spor af den helt op i de sene 1980´ere. Han blev op til flere gange rapporteret set, blandt andet i selskab med kendisser som Chuck Norris og den danske mediedarling ”Bubber”.

Sidst dyremanden blev set var han iført en Real Madrid trøje, han var efter sigende beruset og han var begyndt at skifte ham.


RYGTER: Det hævdes af flere at dyremanden har sin daglige gang på Mulernes Legatskole i Odense. Han skulle efter sigende være i stand til at undertrykke sine dyregener i dagstimerne, og dermed påtage sig et menneskeligt udseende.

Rygterne siger endvidere at dyremanden kom i klammeri med en ”neger” som også går under navnet ”La oveja negra” (Det sorte får). Episoden udspillede sig i badeanstalten på læringsinstitutet, hvor la oveja negra oversprøjtede den nøgne og forsvarsløse dyremand med iskoldt vand. Dyremanden blev i den førnævnte situation ydmyget så groft, at han igen vandrede natten, dog denne gang i en endnu mere hæslig tilstand end set før.

BEAST

Det siges også at dyremanden optrådte i enkelte afsnit af ”The Julekalender”, hvor han var stand ind for ”Benny” i scenerne hvor han blev til en ”nårsårn”. Dette rygte kan dog hverken be- eller afkræftes, da Bennys træk i disse scener minder ekstremt meget om den dyremand vi kender.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.