FANDOM


(Mere senere - --~~~~)
 
(pix mm - --~~~~)
Linje 1: Linje 1:
'''Dyndsmerlingen''' (''Misgurnus fossilis'') er en væmmeligt udseende [[fisk]], som foretrækker at leve nede i noget mudder, hvorfra den pludselig kan springe frem og angribe [[dyr]] [[og]] [[menneske]]r.
+
[[Fil:Dyndsmerling.jpg|thumb|739px|right|'''Kun én anden [[ting]] kan true en dyndsmerling''': Nemlig en ''asiatisk dyndsmerling'' (indsat, nederst til <s>[[høj]]re</s> [[venstre]]), som er en ''invasiv art'', der - trods navnet - kommer fra [[Caribien]]. I midten ses en sennepsgul '''dansk dyndsmerling''', som ligger og [[lur]]er på den <s>[[Blowjob|lab]]re [[Orm|larve]]</s> [[havfrue]], som nærmer sig dens <s>elskovsrede</s> gemmested fra nordøst]]'''Dyndsmerlingen''' (''Misgurnus fossilis'') er en væmmeligt udseende [[fisk]], udstyret med døde øjne, kolde følehorn, skarpe tænder og giftige tentakler. Den foretrækker at leve nede i [[noget]] [[Sump|mudder]], hvorfra den pludselig kan springe frem og angribe sagesløse [[dyr]] [[og]] [[menneske]]r.
 
[[Kategori:Fisk]][[Kategori:Truende dyrearter]]
 
[[Kategori:Fisk]][[Kategori:Truende dyrearter]]

Versionen fra apr 30. 2018, 00:22

Dyndsmerling

Kun én anden ting kan true en dyndsmerling: Nemlig en asiatisk dyndsmerling (indsat, nederst til højre venstre), som er en invasiv art, der - trods navnet - kommer fra Caribien. I midten ses en sennepsgul dansk dyndsmerling, som ligger og lurer på den labre larve havfrue, som nærmer sig dens elskovsrede gemmested fra nordøst

Dyndsmerlingen (Misgurnus fossilis) er en væmmeligt udseende fisk, udstyret med døde øjne, kolde følehorn, skarpe tænder og giftige tentakler. Den foretrækker at leve nede i noget mudder, hvorfra den pludselig kan springe frem og angribe sagesløse dyr og mennesker.
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.