FANDOMDvD'ens historie redigér

En dvd er en forkortelse for "det var dyrt". Den blev brugt meget af rige mennesker i 1100-tallet, men da DvD'en ikke var opfundet endnu synes de fleste, at det var noget værre pjat. En dag fik opfinderen "Den Vamle Dennis" et anfald af "dyppe vuppi dittis", en sjælden sygdom som ikke kan fås i supermarkederne mere.

Han blev så syg, at han kun kunne spise pizza. Han satte sin bedste C.D. på og ringede efter en pizza. Sygdommen gav ham vrangforstillinger om hans værste frygt, og fik den manifesteret i virkeligheden. Hans frygt var C.D'ere, der kunne vise film på samme tid som lydsiden blev afspillet. Den opfindelse blev opkaldt efter sygdommen, og ikke efter Den Vamle Dennis, der heller ikke opfandt DvD'en.


$ Indkomst $ redigér

DvD-firmaejeren, som stort set tjener alt, hvad der kommer ud af fra filmindustrien, er nu også blevet omdøbt til Julemanden. Han tjener 54352525688 kvadrillioner kr. pr. år og betaler 2 mio. kr. i skat pr. måned, så han får et net lille overskud som han bruger til at glæde små børn overalt i verden. Derfor er han også mistænkt af FBI, CIA, DBU, CSU, DF. Mossad og det danske politi, for mistanke om pædofile tendenser, som Paven også er det.

Hvad kan DvD'en bruges til redigér

DvD'ens primære foremål er at man skal putte den i en maskine, kaldt en "dvdafspiller". den virker ved at man sætter den til en skærm som i daglig tale kaldes et TV. Men af forskere kaldet det for en telegigantisk menneskeforstyrrende hjernevaskende virtualprocessor.

Andre formål redigér

Nogle bruger DvD til diskoskast, og kaster skiven til hinanden. Andre bruger den på toilettet (vi kan ikke give yderligere oplysning da vi er litterært censureret af DF og andre kontrolorganer). En DvD kan også bruges som fyld i kasser.


Advarsel! redigér

En DvD må ikke gives til små børn da den kan indekolde små dele, og giftige kemikalier, den kan også være kræftfremkaldende og forårsage permanente høreskader og bør derfor ikke andvendes af folk, der er yngre end 83 og har forstand på at bruge høreværn. Den kan indeholde stødende materialer, og har derfor en Censur-påskrift som SKAL overholdes, hvis man ikke vil drømme mareritsagtige drømme.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.