m
 
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Bamsebetjent-inspicerer-illegal-cannabis.jpg |left|thumb|100px|En bjørn, der vil spise en '''dusk''' [[elefant]]-[[timian]]]]En '''dusk''' er en lille tot af et eller andet, typisk er det en lille dusk afklippede [[køn]]s-[[hår]], man taler om, i visse tilfælde kan der være tale om en dusk [[timian]].
+
[[Billede:Bamsebetjent-inspicerer-illegal-cannabis.jpg |left|thumb|100px|En [[bjørn]], der vil spise en '''dusk''' [[elefant]]-[[timian]]]]
   
  +
'''Dusk''' er et [[ret]] spændende [[ord]] på fire [[bogstav]]er, som længe har ført en [[skygge]]tilværelse i [[sprog]]et. Da det kan optræde såvel adjektivisk som adverbialt, har det mange [[fin]]e [[an]][[v]][[ende]][[l]][[s]][[e]][[so]][[m]][[rå]][[de]][[r]]. Også på [[engelsk]] og [[fransk]] kan man bruge ordet med stor fornøjelse.
Som [[slangord]] kan '''dusk''' også være det ord, en hun siger til en han, i bydeform når den <u>''vil''</u> have [[sex]].
 
  +
En '''dusk''' er, på [[dansk]], ofte en lille [[tot]] af et eller [[and]]et; typisk er det en lille ''dusk'' afklippede [[køn]]s-[[hår]], man taler om; i visse tilfælde kan der være tale om en ''dusk'' [[timian]].
  +
  +
Som [[slangord]] kan '''dusk''' også være [[det]] [[ord]], en [[hun]] siger til en [[han]] i [[by]]deform, når den <u>''vil''</u> have [[sex|nogle af hans vitale væsker]]. Hvis hun er en [[pæn]] [[pige]], fx fra [[Hellerup]] eller [[Gram]], vil hun, hvis [[fyr]]en fx hedder Dirch, sige noget i [[ret]]ning af sentensen: "''Dusk'' mig Dirch". Herefter vil Dirch ihukomme sin [[seksualundervisning]]stime i 4. klasse med fru [[Ruth Evensen]] og flintre i [[mod]]sat [[ret]]ning, så [[pige]]n må falbyde sin ''dusk'' [[and]]etsteds.
   
 
[[kategori:ordforklaring]]
 
[[kategori:ordforklaring]]
[[kategori:Sex]]
+
[[kategori:Sex]][[Kategori:Ord som lyder frække men ikke er det]]

Nuværende version fra 22. mar 2013, 14:04

En bjørn, der vil spise en dusk elefant-timian

Dusk er et ret spændende ord på fire bogstaver, som længe har ført en skyggetilværelse i sproget. Da det kan optræde såvel adjektivisk som adverbialt, har det mange fine anvendelsesomder. Også på engelsk og fransk kan man bruge ordet med stor fornøjelse. En dusk er, på dansk, ofte en lille tot af et eller andet; typisk er det en lille dusk afklippede køns-hår, man taler om; i visse tilfælde kan der være tale om en dusk timian.

Som slangord kan dusk også være det ord, en hun siger til en han i bydeform, når den vil have nogle af hans vitale væsker. Hvis hun er en pæn pige, fx fra Hellerup eller Gram, vil hun, hvis fyren fx hedder Dirch, sige noget i retning af sentensen: "Dusk mig Dirch". Herefter vil Dirch ihukomme sin seksualundervisningstime i 4. klasse med fru Ruth Evensen og flintre i modsat retning, så pigen må falbyde sin dusk andetsteds.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.