Edit Page
Source Editor

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:Bamsebetjent-inspicerer-illegal-cannabis.jpg |left|thumb|100px|En [[bjørn]], der vil spise en '''dusk''' [[elefant]]-[[timian]]]]
+
[[Billede:Bamsebetjent-inspicerer-illegal-cannabis.jpg |left|thumb|100px|En bjørn, der vil spise en '''dusk''' [[elefant]]-[[timian]]]]En '''dusk''' er en lille tot af et eller andet, typisk er det en lille dusk afklippede [[køn]]s-[[hår]], man taler om, i visse tilfælde kan der være tale om en dusk [[timian]].
   
  +
Som [[slangord]] kan '''dusk''' også være det ord, en hun siger til en han, i bydeform når den <u>''vil''</u> have [[sex]].
'''Dusk''' er et [[ret]] spændende [[ord]] på fire [[bogstav]]er, som længe har ført en [[skygge]]tilværelse i [[sprog]]et. Da det kan optræde såvel adjektivisk som adverbialt, har det mange [[fin]]e [[an]][[v]][[ende]][[l]][[s]][[e]][[so]][[m]][[rå]][[de]][[r]]. Også på [[engelsk]] og [[fransk]] kan man bruge ordet med stor fornøjelse.
 
En '''dusk''' er, på [[dansk]], ofte en lille [[tot]] af et eller [[and]]et; typisk er det en lille ''dusk'' afklippede [[køn]]s-[[hår]], man taler om; i visse tilfælde kan der være tale om en ''dusk'' [[timian]].
 
 
Som [[slangord]] kan '''dusk''' også være [[det]] [[ord]], en [[hun]] siger til en [[han]] i [[by]]deform, når den <u>''vil''</u> have [[sex|nogle af hans vitale væsker]]. Hvis hun er en [[pæn]] [[pige]], fx fra [[Hellerup]] eller [[Gram]], vil hun, hvis [[fyr]]en fx hedder Dirch, sige noget i [[ret]]ning af sentensen: "''Dusk'' mig Dirch". Herefter vil Dirch ihukomme sin [[seksualundervisning]]stime i 4. klasse med fru [[Ruth Evensen]] og flintre i [[mod]]sat [[ret]]ning, så [[pige]]n må falbyde sin ''dusk'' [[and]]etsteds.
 
   
 
[[kategori:ordforklaring]]
 
[[kategori:ordforklaring]]
[[kategori:Sex]][[Kategori:Ord som lyder frække men ikke er det]]
+
[[kategori:Sex]]

Please note that all contributions to the Spademanns Leksikon are considered to be released under the CC-BY-SA

Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)
Kære læser af sære hjælpebokse. Du har nu gennem dit ihærdige læseri fundet frem til en komplet liste af de mest benyttede wiki-koder. Tillykke! Klik på dem og de ryger på magisk vis ind i din artikel.