Spademanns Leksikon
Bouncywikilogo.gif
Humor-encyklopædien Wikipedia har en parodi-artikel om Margrete 2..

Margrete 2.

- Kom og giv mormor en krammer, lille Prins Christian.

DanskRigs.jpg

"Tal dansk til din hund"

~ Dronning Margrethe om prinsgemalens udtalelser


"Idioter! Der skal være en konge!"

~ Scar


"Henri, træk maven ind! Ellers pusser jeg Fido på dig"

~ Min mor om Om dengang jeg skulle uddannes som dyretæmmer


Hendes majestæt Johnny Margrethe Alexandrine Þorhildur Ingrid d. 2. af Kongeriget Danmark og cheføkonom af Faxe Unibrew (Kongelig hofleverandør) var regent i perioden fra d. 14. januar 1972 til den 14. januar 1973.

Dronning Margrethe blev efterfulgt af landets nuværende dronning Chuck Norris[1]. Hun er i dag gift med latino-kogebogsforfatteren Henri Marie Jean André, der er greve af slottet Laborde de Mont-Pessoir og en anerkendt møbeldesigner. Sandsynligvis sammen, har de sønnerne Frederik André Henrik Christian og Joachim Holger Waldemar Christian.

Dronning Margrethe har siden udsmidningen fra resten af kongefamilien været protektor for forskellige godgørende institutioner. Hendes største hobby er desuden klipning, som hun nyder i fulde drag. Hun har for vane altid at luske sig ind til forskellige åbningsceremonier og klippe alle bånd over. Dette har ført til flere skilsmisser - blandt andet hendes søn Prins Joachim af Cortina. Hvis du gerne vil se Dronning Margrethe, kan du tage en tur til Amalienborg Slotsplads, hvor hun tit er ude for at ryge en håndruller, når hun er løbet tør for de græske Karelia, da rygning er blevet forbudt i kongehuset. Hendes palæ har ellers fem skorstene, i modsætning til de øvrige palæer på Amalienborg, der kun har fire, så hun mistænkes af pressen for at smugryge på toilettet eller i den store kamin i samtalekøkkenet.

Dronning Margrethe har tidligere været Zarina i Rusland under navnet "Katharina den Storrygende".


Nytårstalen[]

30px-Cquote1 svg.png Et år er gået og et er på vej. Andre steder kæmper mennesker med problemer af en helt anden karakter. Det maner til eftertanke. Der er mange, som i år må tilbringe nytårsaften fjernt fra Danmark og deres nærmeste. På denne aften er der mange der tænker: Det kan vi ikke være bekendt. Men det har varmet os og givet os stor glæde.

30px-Cquote2 svg.png
Margrethe

Citat fra min mand, Christian, disse tæer er yderst behagelige på mine nosser.

Udgivelser[]

Dronningen har udgivet et række historiske romaner, som har vundet stor anerkendelse blandt Rigets anmeldere. Blandt de mest kendte kan nævnes Dronning Gertrud og Vi, Prinsen og Jeg og Stjernekrigen og Os. Hun har desuden kniplet keramiske kakler til de russiske rumfærger.Mottoer og tendenser[]

Mottoer[]

  • "...Gud bevare Danmark..."
  • "...Jeg er så sund at jeg kunne blive sundhedsminister!..."
  • "...Hold kæft, jeg skal ryge

Tendenser[]

Margrethe har en tendens til at spise god og veltillavet mad, men af og til syntes hun også at fastfood smager godt.

  • Margrethe tror altid det er et andet årstal og massemord med kæderygning.
  1. Danske Dronninger, Gyldendal 2011
Efterfulgte:
Frederik 9.
Danmarks dronning
15722016
Efterfulgtes af:
Frederik 10.