FANDOM


Drivhuse01

Drivhuse er huse der tilfældigt driver i land forskellige steder. Da de ofte er fulde af folk der ikke bedriver andet end at drive den af, tøjres de (altså drivhusene, ikke folk) fast til bredden for at man har bedre kontrol med dovenskab i verden.

Fænomenet drivhuse redigér

Drivhuse er selvsagt huse der flyder på vand, og dermed kan drive rundt mere eller mindre som det passer dem. Drivhuse er af én eller anden grund hvor folk oftest foretrækker at dyrke sex tomater, men processen er så langsommelig at dem der skal dyrke tomaterne er tæt på at kede sig ihjel. Det er ikke en ukendt historie, hvordan flere investeringsfirmaer baseret på den globale tomathandel, for år tilbage opfordrede flere mennesker til at gå ind i drivhusbranchen.

"Jeg fik at vide fra Nordea, at det var nemmere at drive den af i Panama og at der skulle være papir nok til at tørre røv med derovre."

~ T. Omatsen om Tomatdyrkning og Panamapapirerne

Følgesygdomme pga. ophold i drivhuse redigér

Drivhuse02

En kvinde driver den af i et tilfældigt fundet drivhus.

Drivhuse03

Andre har forsøgt at holde sig vågen med musik, kaffe og pornofilm, men uden held.

Drivhuse04

En mand fra et drivhus forsøger at holde sig vågen ved at spille Nintendo og æde pomfritter.

Dovenskab er ikke et tungt skab der ej kan flyttes, men derimod en sygdom der ofte rammer tomatdyrkere der er drevet til søs i deres drivhuse. Dovenskab resulterer i at drive den af, grænsende til at man knapt nok gider at trække vejret, og netop derfor er sygdommen livstruende. Flere eksperter har forsøgt at finde en kur mod tilstanden, men hovedparten af forsøgspersonerne er simpelthen døde (muligvis af kedsomhed) under de indledende forsøg.

Typiske symptomer på dovenskab redigér

Til venstre ses en billedrække der er taget i tilfældige drivhuse som det er lykkedes offentligheden at komme i nærheden af inden husene blev fasttøjret til bredden. Militæret fjener og/eller bortfører ofte de folk der bliver fundet i drivhusene, med det formål at udføre hemmelige forsøg og dermed transformere dovenskab til et dødeligt våben der kan bruges mod fjenden.

Fremtidsudsigter redigér

Hvis man er ramt af dovenskab som følge af et for langt ophold i et drivhus, ja - så skulle man måske hellere ønske at man havde fået Ebola i stedet. Der er faktisk ingen fremtidsudsigter for én som er ramt af sygdommen dovenskab. Den eneste man kender til som har overlevet denne sygdom er Naser Khader.

Sygdomsforløb redigér

Forløbet er meget varieret, og det er svært for de læger der har studeret fænomenet at fastslå om folk dør af kedsomhed, eller sult fordi de ikke kan overskue at gide at spise. Selv Naser Khader, der (som nævnt ovenfor) har været heldig nok til at overleve sygdommen, er stadig stærkt handicappet i dag og det antages at han har varige mén.

"..det orker jeg ikke at svare på"

~ Naser Khader om Det at have været ramt af sygdommen dovenskab.

Morale redigér

"Man skal ikke dyrke tomater, når man selv driver den af"

~ Inger Støjberg om Naser Khader
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.