FANDOM


Dreng

En helt almindelig dreng, som de er flest.

"Jeg tror engang jeg har mødt en sådan en!"

~ Paris Hilton


Drenge er en speciel afart af mennesker, hvis tydelige kendetegn er, at de er udstyret med 2 hoveder. Det ene sidder på toppen af halsen, som på andre normale skabninger af menneskeheden, mens det andet hoved er placeret mellem deres ben - Ingen ved hvorfor, men forskere mener det er fordi det lille hoved skal gemmes af vejen, for ikke at få andre mennesker til at løbe væk - i rædsel over synet.

Det lille hoved er rynket og har kun et øje - og det siger sig selv, at dette jo ikke er det kønneste - sommetider er det endda omkranset af kruset hår. Det lille hoved indeholder den største del af en mandehjerne, og når mænd/drenge skal prale af deres intelligens, sker det af og til at det lille hoved sender impulser til det større på toppen af halsen for at bede om hjælp. Denne reaktion bevirker, at den store hjerne "hjælper" den lille med at "puste sig op", så det lille hoved - med krop - vokser. En behjælpelig person kan afhjælpe denne reaktion ved først at puste på hovedet; hvis det ikke virker kan vedkommende putte det i sin mund. Hvis man begynder at suge samtidig med, at man trækker hovedet frem og tilbage, kaldes dette at spille på kødfløjte.

Dette udtryk med at spille på kødfløjte er der dog nogen der tager lidt mere alvorligt end som så.

Lægevidenskaben forsker i at lave kosmetiske operationer, så mænd kan få ilt til deres "lillehjerne", det bedste bud indtil videre har været Dr. Elskovs berømte operation, hvor det lille hoved fik transplanteret hår, og det ene øje fik dobbeltfunktion, så det også kunne fløjte - patienterne klagede imidlertid over, at fløjtefunktionen ikke var optimal, da der var en form for "læspen" og savlen over det (Skabningen blev på mystiskvis kaldt Aqib Flertal: Aqibs).. Dr Elskov arbejder videre med at forbedre sine operationer.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.