FANDOM


(Historie)
m
 
Linje 1: Linje 1:
[[Billede:dronningen.jpg|thumb|400px|En anden variation af drag queen er, at trække hende gennem en masse bornholmske helleristninger, men hun er stadig ikke til at rokke ud af stedet.]]'''Drag queen''' er en sportsgren. Den går ud på, at man sætter en dronning ind på midten af en græsplæne, eller Kim Larsens mund, men det er kun hvis der er flere end 35 deltagere. Derefter bliver der spændt 2 tove fast til hende. De 2 tove placeres, på hver sin side, af dronningen. Så laver man en streg i jorden hved hvert tog, 5 meter væk fra dronningen. Derefter skal en gruppe velpumpede og stærkt duftende mænd, prøve at trække dronningen over til sin side. Det første hold der får dronningen over, vinder. (Præmien er ofte et par gyldne gummisko)
+
[[Billede:dronningen.jpg|thumb|400px|En anden variation af drag queen er, at trække hende gennem en masse bornholmske helleristninger, men hun er stadig ikke til at rokke ud af stedet.]]'''Drag queen''' er en sportsgren, som går ud på, at man sætter en dronning ind på midten af en græsplæne, eller [[Kim Larsen]]s mund, men det er kun hvis der er flere end 35 deltagere. Derefter bliver der spændt 2 tove fast til hende. De 2 tove placeres, på hver sin side, af dronningen. Så laver man en streg i jorden ved hvert tov, 5 meter væk fra dronningen. Derefter skal en gruppe velpumpede og stærkt duftende mænd, prøve at trække dronningen over til deres side. Det første hold der får dronningen over, vinder. Præmien er ofte et par gyldne gummisko eller en lettere brugt varmedunk.
   
   
 
== Historie ==
 
== Historie ==
  +
Det originale navn var "Drag the queen" men det blev ændret i 1923 af en gruppe kristne islamister, da de mente, at det var for sjofelt.
   
Det originale navn var "Drag the queen" men det blev ændret i 1923, da en gruppe kristne islamister fik det ændret, da de mente, at det var for sjofelt.
+
Sporten startede i 1464, i [[Danmark]]. Dronning Dorothea af Brandenburg kedede sig en dag og gik en tur i skoven. <br>
  +
Pludselig kom der 5 skov nymfer, som ville sælge hende en krukke med jomfruler. Hun afslog og nymferne blev til fire stærke mænd. De tog deres reb og bandt om hende. Et fra syd og et fra nord, så de stod på hver sin side og for at få hende til at ændre sin mening, trak de hende hver sin vej.
   
Sporten startede i 1464, i Danmark. Dronning Dorothea af Brandenburg kedede sig en dag og gik en tur i skoven. <br>
+
Historien sluttede med, at hun forlod [[Christian 1.]] og giftede sig med de 5 nymfer. Dette var oprindelsen til drag queen, men den var ukendt indtil [[Albert Einstein]] i 1925 opdagede sandheden ved, at spalte Uran med Jon fra Popstars og derved fik en åbenbaring, hvori han så hændelsen.
Pludselig kom der 5 skov nymfer, som ville sælge hende en krukke med jomfru ler. Hun afslog og nymferne blev til 4 stærke mænd. De tog deres reb og bandt om hende. et fra syd og et fra nord, så de stod på hver sin side og for, at få hende til, at ændre sin mening trak de hende hver sin vej.
+
Historien sluttede med, at hun forlod Christian 1. og giftede sig med de 5 nymfer. Dette var oprindelsen til drag queen, men den var ukendt indtil, at Albert Einstein i 1925 opdagede sandheden ved, at spalte Uran med Jon fra popstars og derved fik en åbenbaring, hvori han hændelsen.<br>
+
I 1947 Vandt Danmark [[guld]] i drag queen til [[OL]] i [[Libanon]]. Det var med sandhed et af Danmarkhistoriens største øjeblikke, men siden, at [[Dronning Margrethe]] 2. kom til tronen, har vi ikke andet end lidt nederlag efter nederlag, da hun jo, som vi alle ved, er lavet af kalket urin, som er verdens tungeste materiale og hun er derfor umulig, at rokke ud af stedet.
I 1947 Vandt Danmark guld i drag queen til OL i Libanon. Det var med sandhed et af Danmark historiens største øjeblikke, men siden, at Dronning Margrethe 2. kom til tronen, har vi ikke andet end lidt nederlag efter nederlag, da hun jo, som vi alle ved, er lavet af kalket urin, som er verdens tungeste materiale og hun er derfor umulig, at rokke ud af stedet.
 
   
 
[[Kategori:Rollespil]]
 
[[Kategori:Rollespil]]
 
 
(eventuelle stavefejl/ord der er sat forkert ind, såsom: hved og tog, er skrevet med vilje, da jeg har en IQ på 13,5 og derfor er uegnet til, at få børn.)
 

Nuværende version fra nov 25. 2008, 21:11

Dronningen

En anden variation af drag queen er, at trække hende gennem en masse bornholmske helleristninger, men hun er stadig ikke til at rokke ud af stedet.

Drag queen er en sportsgren, som går ud på, at man sætter en dronning ind på midten af en græsplæne, eller Kim Larsens mund, men det er kun hvis der er flere end 35 deltagere. Derefter bliver der spændt 2 tove fast til hende. De 2 tove placeres, på hver sin side, af dronningen. Så laver man en streg i jorden ved hvert tov, 5 meter væk fra dronningen. Derefter skal en gruppe velpumpede og stærkt duftende mænd, prøve at trække dronningen over til deres side. Det første hold der får dronningen over, vinder. Præmien er ofte et par gyldne gummisko eller en lettere brugt varmedunk.


Historie redigér

Det originale navn var "Drag the queen" men det blev ændret i 1923 af en gruppe kristne islamister, da de mente, at det var for sjofelt.

Sporten startede i 1464, i Danmark. Dronning Dorothea af Brandenburg kedede sig en dag og gik en tur i skoven.
Pludselig kom der 5 skov nymfer, som ville sælge hende en krukke med jomfruler. Hun afslog og nymferne blev til fire stærke mænd. De tog deres reb og bandt om hende. Et fra syd og et fra nord, så de stod på hver sin side og for at få hende til at ændre sin mening, trak de hende hver sin vej.

Historien sluttede med, at hun forlod Christian 1. og giftede sig med de 5 nymfer. Dette var oprindelsen til drag queen, men den var ukendt indtil Albert Einstein i 1925 opdagede sandheden ved, at spalte Uran med Jon fra Popstars og derved fik en åbenbaring, hvori han så hændelsen.

I 1947 Vandt Danmark guld i drag queen til OL i Libanon. Det var med sandhed et af Danmarkhistoriens største øjeblikke, men siden, at Dronning Margrethe 2. kom til tronen, har vi ikke andet end lidt nederlag efter nederlag, da hun jo, som vi alle ved, er lavet af kalket urin, som er verdens tungeste materiale og hun er derfor umulig, at rokke ud af stedet.

Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.