FANDOM


Lab

Familien Frankensteins laboratorium er 100% fri for dyreforsøg. Men ikke dyre forsøg.


"Viktor Frankenstein blev aldrig færdig med studierne!"

~ Luke Skywalker om Dr. Frankenstein


"Du blev aldrig Jedi..."

~ Oscar Wilde om Ovenstående


"Ham Frankenstein er en fremragende læge!"

~ Josef Mengele om Dr. Frankenstein


Dr. Frankenstein var hhv. en schweizisk og en amerikansk læge, hvoraf den første var farfar til den anden, Frederick Frankenstein (Som selv udtalte sit navn Frånkenstiin). Den første blev moderat kendt for at have stjålet opskriften på liv fra en universitetslærer, for derefter at smadre sit barnebarns karriere blot gennem sit rygte.


Dr. Frankenstein Iredigér

Victor1

Med sit ariske udseende og intense blik, kunne han tryllebinde enhver der kom for tæt på.

Viktor Asmodeus Wollstonecraft Frankenstein blev født i 1700 hvidkål i en Schweizisk by, hvor han voksede op med sin stedsøster og senere forlovede. De tilbragte deres teenageår med at danse, synge og lave bizarre eksperimenter på en bjergskråning der ligner noget fra The Sound of Music.

I den sydtyske by Ingolstadt studerede han medicin og anatomi, men havde en tilgang til videnskaben som faldt hans lærere for brystet, bortset fra én: en lærer og forsker der til forveksling lignede John Cleese. Da læreren døde stjal Viktor hans dagbog[1], og begyndte at lege med idéen om at skabe liv gennem nogle eksperimenter der involverede fostervand og elektriske ål.

Ingen ved med sikkerhed om forsøget lykkedes[2], men han blev vanvittig af det, og begyndte senere at skamfere sin arme forlovede, da han åbenbart ville reformere plastikkirurgien radikalt, ved at tage tårnhøj betaling for grimme ar og uhyggelige resultater.

Han blev sidst set på et skib nær Nordpolen, hvor han sad[3] og prædikede sit meningsløse vanvid overfor en sagesløs forretningsmand med langt hår.


Dr. Frankenstein IIredigér

Victor2

Med sit jødiske udseende og vanvittige blik, efterabede han virkeligt sin farfar.

Frederick Shlomo Benjamin Josva Frankenstein var en anerkendt læge i Amerikas Forenede Stater, inden han arvede Schloss Frankenstein efter sin farfar. Af praktiske årsager blev slottet flyttet fra Schweiz til Rumænien omkring år 1900, og det var til denne provins at unge Frederick flyttede hen.

I årevis døjede han med vedholdende rygter om at hans farfar med succes genrejste de døde, men til dette sagde han altid sit indøvede standardsvar: My grandfather's work was doodoo!, som groft kan oversættes til; Min store far's job var en dronte! Trods nedsat selvværd kæmpede han videre mod rygterne, men han fandt til sidst sin farfars notesbog, der viste sig at indeholde detaljerede beskrivelser af hvordan man gør. I dette tilfælde ved man heller ikke om det lykkedes at lave et omvandrende uhyre uden indhold i livet, men hundreder af øjenvidner omtaler en fjollet cabaret med et par mænd i kjole & hvidt. På dette tidspunkt, skal han angiveligt have ændret stavemåde fra Frederick til Friedrich, og have accepteret den korrekte, tyske udtale af sit efternavn.


Han endte sine dage på tragisk vis: med en velvillig blondine der opfyldte hans mindste vink, på et stort slot med røven fuld af penge, hans bedste bro'[4] og international berømmelse. Stakkels mand...

Læs mereredigér


Noterredigér

  1. Som var af mærket Hello Kitty
  2. Det gjorde det...
  3. Til tider stod.
  4. Han hed Eyegor
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.