FANDOM


Dota heroes

Nej dette er ikke Dansk Folkepartis folketingskandidater, men derimod......men derimod....er der ikke en eller anden nOOb som kan forklare hvad billedet forestiller...indtil da er det DF's folketingskandidater

Dota

Ikke meget af det her sludder giver mening for de grå eminencer på Spademanns - men få undtagelser

"det virker som på en hver anden måde som Coke "pulver", anti dope, kako snus. Jo flere der spiller jo mere afhængig bliver man"
~ Lektor Blomme om Dota


Dota står for "Defense of the ancient" og er et VIAtuelt spil udviklet af Ice frog til at æde op små hjerner op i den tid man er afhængig af det.

Igennem de senere år er folk blevet dummere i skolerne fordi de sidder og spiller det VIAtuelle spil Dota!

Hvem bruger Dota? redigér

Mange skolebørn bruger nu Dota til at holde sig vågen om aftenen, selv om det strider mod mors regler om sengetid kl. 19.00 Den går ind og hjernevasker børnene så de bliver mere aggressive og flipper ud og råber JEG VAR LOW PÅ MANA!, og SKIDE MAPHACKER(alt.:Du er vild med Mona)

Mange fra Afrika er begyndt and importere det nu ulovlige snus til Danmark, og mange flere unge begynder at bruge det. men det har følgende negative virkninger:

 • mindre selvværd
 • mere aggression
 • mindre socialt liv
 • mindre hjernekapacitet
 • besvær med afføringen
 • færre og mindre muskler

Dotas indvirkning på menneskers hverdag redigér

Dota har en stor indvirkning på unge menneskers daglige hverdag, og flere og flere har simpelthen fået det såkalde "Dota Syndrom", hvor ens hjerne gennemgår en psykoanalytisk udvikling svarende til Dansk Folkeparti's partiprogram og Lars Lillholt's urtehave. En anden ting er at titlerne, fra de forskellige heroes der bliver spillet, overtager de unges hjerner.

Folk har nu skiftet fra det gamle kedelige Pokemon og har nu købt Dota i stedet. Ice Frog skaberen af Dota vides ikke hvor han er. han blev sidst set sammen med Osama bin Laden, Stalin og Hitler i DagligBrugsen i Ejstrupholm efter et vidne på 89 så dem inde for at købe latex og en pisk.

Blizzard har nu udsat en stor dusør for Ice frog på 10000 wow gold, hvis bare man bare kan nakke ham, da han har forpestet B.net igennem længere tid. Dette har dog ikke haft nogen effekt på offentligheden, eftersom IceFrog tidligere er blevet set i selskab med Chuck Norris uden at have mærkerne efter et cirkelspark, hvilket har skabt rygter om en mulig sammensværgelse og efter det har ingen turde opsøge ham på trods af den store dusør.

Dotas strukturredigér

Dota in-game og virkeligheds status redigér

Der findes en række betegnelser inden for dota for de forskellige spillere.

Den mindst eftertragtede, bunden af lortet er "pro". Hvis en bliver kaldt pro, så bare hold dig væk fra ham - han er for nem og for kedelig og gør kun spillet kedeligere.

Den næste betegnelse er "medio-core"/"mainstream". Disse er for nemme at nakke. Når du mangler noget guld går du bare efter disse.

Hvis du møder en "noob" så hold dig væk. De er syge i hovedet og ender altid med at være involveret i næsten alle drab.
"Noob"s har af og til deres egne games når de spille online, ellers kan man ikke kontrollere dem.

Den mest ærefulde title, toppen af poppen, mennekser uden sammeligning, er "feeder"s. Disse mennesker må opfatte dota på et helt andet plan end os andre. De må se en dybere mening. Kun "feeder"s kan formå at få en død på skærmen inden for et minut af spillet. Hvis du møder en feeder - så kommer der til at flyde blod...

Der findes udover disse fire findes en femte betegnelse der ikke kan sammenlignes med de andre, og som ikke kan kategoriseres. De svarer til gamemasters i WoW - de kender alle backdoors i spillet og alle tricks.

"Lamer"s har en anden opfattelse af virkeligheden og en måde at bøje regler på, som vi andre blot må bukke os i støvet for. Det siges, at efter års betegnelse som "lamer" er der mulighed for at joine et bestemt, hemmeligt lame-clan. Nogle rygter siger at clanen blev oprettet af Blizzard selv, andre siger at det var en gruppe, der voksede sig så stor at Blizzard måtte bøje sig for dem for at redde Warcraft.

Navne og evners sammenhæng redigér

Personer med visse navne har ALTID visse egenskaber.

Fx vil en person med en forælder titel (mor, farmor, bedste, osv) ofte være 3,74 gange bedre end hans medmennesker.

Hvis dit navn har noget med kampsport eller på anden måde noget japansk at gøre, er der stor chance for at du ikke kan overskue flere ting på én gang. Derfor foretrækker disse mennekser "passive-spells" heroes og kan kun spille ganske bestemte heroes. (Oftest kun 2-3, men højest 1.)

Folk hvis navn har noget med havet at gøre fx Fisk, Båd eller Bøje vil som regel ingen form for selvkontrol have under spillet og det er som regel det eneste de kan finde ud af. Især: "I KOM JO 2!!!" "Jamen jeg VAR FUCKING LOW PÅ MANA" og "jaaaaa så ka i hva" er meget brugte vendninger for dem.
Da denne højlydte egenskab ofte hænger sammen med manglende psykisk kompetence indenfor spillets rammer vil der nærmest aldrig være et stille øjeblik hvis du spiller med en sådan person(eller hvis du kommer til at bruge ordet pwnet, eller lignende, i nærheden af dem).

Personer, hvis navne har tal i, der ikke er leetspeak vel at mærke, vil oftest opfører sig som om, de ikke har særlig mange sociale kompetencer. De vil ofte leave efter at være død én gang, eller bare være virkelig dårlige.


Banlist redigér

Dette er den officielle DOTA DK BANLIST:

 • "i got pwned" - banned for at være leaver/noob/feeder
 • "Darth_Feeder" - denne mytiske skabning har feed'et så meget, at dens navn er frygtet på de fleste servere i Vesten - Ingen har hidtil kunne banne denne elite feeder, da den siges at beside dæmoniske hacks og 3 monster-høns, der altid feedebr ved dens side.
 • "Dan" - Banned for at være den største feeder i VTG(Verdens Tåbeligste Gamere)s historie
 • "iSak¹" - Banned for at have et klamt pop-drenge navn og være "noob beyond comparison".
 • "RedPower" - banned for at bruge for meget tid på computere uden at vise den mindste form for fremgang med hensyn til at spille på den.
 • "The One¹" Banned for at have ar hack (-ar virker ikke på ham, han kan enten vælge selv eller defaulter Meepo.)
 • "Abe-skalde" Banned for at være så sygt skaldet.
 • "[DK] Sejlund!" Banned for at feede helt vildt og have komunikationer til blizzard
 • "*" Banned for at være på den sikre side (* = all)
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.